FőoldalRendszerintegrátorKimagasló minőségű címkézésre
2016. július 01., péntek ::

Kimagasló minőségű címkézésre

A CILS előnyomtatott, időtálló címkéi a hagyományos, fémalapú információs címkékhez képest nemcsak kedvezőbb jellemzőket, hanem nagyobb fokú univerzalitást is biztosítanak, viszont azok árának csupán töredékéért is elérhetők

A címkéket a megrendelő egyedi specifikációi alapján állítja elő a gyártó CILS, és adott a lehetőség a színes előnyomtatásra is a vállalati adatokkal, logókkal stb., amely egyedi, minőséget sugárzó megjelenést kölcsönöz az eszközöknek, amelyekre felhelyezik őket. Ezt követően kiegészítő információkkal is elláthatók a címkék, amelyhez mindössze egy PC-re és lézervagy hőátvitelalapú nyomtatóra van szükség, így tehát ez is megoldható házon belül, kiszervezés vagy gravírozási kényszer nélkül.

A CILS által alkalmazott címkeanyag ellenáll az oldó- és vegyszereknek, időjárási viszontagságoknak, kopásnak, üzemanyagoknak, olajszármazékoknak, szélsőséges hőmérsékletnek (a -180 ... 388 °C tartományon kívül), ezáltal tökéletes választás gépekhez, járművekhez, alkatrészekhez és számos egyébhez is.

A CILS honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény