FőoldalRendszerintegrátorOlcsóbb és egyszerűbb hálózatra is kapcsolódhat!
2016. június 23., csütörtök ::

Olcsóbb és egyszerűbb hálózatra is kapcsolódhat!

A NETGEAR ProSafe M4300-as switchek 1 és 10 gigabites modelljei alapból szabadon kombinálhatók stacken belül. Fontos hír ez a hálózatukat méretezni készülő kis- és középvállalatoknak, mivel az iparágban erre első alkalommal nyílik lehetőség

A márciusban bejelentett ProSafe M4300 Managed Intelligent Edge Series termékvonal az első stackelhető kapcsolóplatform, amely a hálózat peremétől annak középpontjáig 10 gigabites összekapcsolhatóságot kínál, a teljes körű PoE+ (Power over Ethernet+) energiaellátást is beleértve. A piacon jelenleg elérhető, kis- és középvállalatoknak kínált, versenytárs megoldások ugyanis jellemzően nem teszik lehetővé a 10 gigabites portokkal szerelt kapcsolók egyszerű stackelését, hanem azt termékspecifikus és költséges eszközkészletek beszerzéséhez és használatához kötik.

Könnyebb, olcsóbb, egyszerűbb

Jövőbiztos, a szoftveresen meghatározott hálózatokat (SDN-eket) támogató felépítésükkel és iparágelső képességeikkel a ProSafe M4300 Managed Intelligent Edge Series kapcsolók ezért nagyban megkönnyítik, olcsóbbá és egyszerűbbé teszik a kkv-knak a gazdag felhasználói élményt adó alkalmazásokhoz jobb hozzáférést adó, ellenálló és egységes, 10 gigabites vezetékes és vezeték nélküli infrastruktúrák kialakítását.

Az M4300-as sorozatot 10 és 1 gigabites kapcsolók különböző – 24-48 portos – modelljei alkotják. Minden 10 gigabites port önálló és egyben visszamenőlegesen 1G-kompatibilis, így a felhasználók fokozatosan térhetnek át a 10G-s sebességre. A termékcsalád tagjai eddig nem látott mértékben megkönnyítik az L2, L3 és L4 szintű, valamint IPv4 és Ipv6 alapú, gazdag szolgáltatások bevezetését a középvállalati hálózatok peremén, illetve a kisvállalati hálózatok magjában, mivel a 10G-s és az 1G-s switchek zökkenőmentes kombinálásával akár 384 portos stackelt topológiák kialakítását is támogatják.

Gazdag szolgáltatások, hibátlanul

Non-stop forwarding (NSF) virtuális sasszi-architektúra gondoskodik a magas rendelkezésre állásról, amely az egész stackben hibatűrést biztosít. Az üzletmenet-folytonosság fenntartásához nagyban hozzájárul a teljes szélességű modellek kétszeresen redundáns, moduláris energiaellátása is.

ProSAFE M4300 Managed Intelligent Edge Series kapcsolóplatformjával a NETGEAR minden eddiginél egyszerűbbé, könnyebbé és megfizethetőbbé tette a kis- és középvállalatoknak a Layer 2, 3 és 4 szintű, hálózati szolgáltatások bevezetését. Az új kapcsolók minden bizonnyal élénk érdeklődést váltanak ki a hálózatmenedzserek körében, akik olyan, csúcstechnológiákat felvonultató megoldást keresnek, amellyel gazdagabb élményt adhatnak az alkalmazások felhasználóinak, különösen az új generációs, Wave 2 Wireless-AC vezeték nélküli hálózatokban.

A termék honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény