FőoldalRendszerintegrátorA fém nyomtatók új generációja megérkezett
2016. február 23., kedd ::

A fém nyomtatók új generációja megérkezett

A ProX DMP 320-at nagy pontosság mellett a fokozott termelékenységre tervezték, a kritikus alkalmazási területeken komplex, titán, acél vagy nikkel ötvözet alkatrészek nyomtatására optimalizálták

A ProX™ DMP 320 mérföldkő a fém 3D nyomtatás területén. A cserélhető modulok lehetővé teszik a gyors alapanyag váltást és újratöltést, segítve a felhasználókat, hogy lépést tartsanak a termelés támasztotta igényekkel, emellett biztosítják a hatékony alapanyag újrahasznosítást. A nyomtató előre beállított és választható paraméterei közel félmillió nyomtatás tapasztalatával kerültek meghatározásra, így gyakorlatilag bármilyen geometria esetén biztosított a kiszámítható és ismételhető nyomtatási minőség.

A ProX™ DMP 320 nagyméretű, 275×275×420 mm munkaterületet kínál. Fejlesztésekor a kritikus alkalmazásoknak megfelelés volt a cél, például a repülőgép-, az autóipar és az egészségügy területén. A ProX™ DMP 320 kétféle konfigurációban érhető el. A karbantartás menedzsment, a csökkentett argon gáz fogyasztás és a munkafolyamat támogatás a ProX™ DMP 320 nyomtatót az üzemeltetési költségek terén is versenyképessé teszik.

Fontosabb jellemzők

  • Még gyorsabb alapanyag csere- és újrahasznosítás
  • Még erősebb mechanikai tulajdonságú, nagy kémiai tisztaságú alkatrészek
  • Alacsony üzemeltetési költségek
  • Kipróbált alapanyagok
  • Sokoldalú felhasználás

A forgalmazó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény