FőoldalRendszerintegrátorErőmonitorozási megoldás manuális benyomásos beültetéshez
2016. február 16., kedd ::

Erőmonitorozási megoldás manuális benyomásos beültetéshez

Az iparban is állandó a nyomás a gyártók felé az alacsonyabb árak és egyre jobb minőség felé, amely gyakorlatilag nullára redukálja a gyártási selejttel kapcsolatos tűrésküszöböt. Ennek következménye, hogy immár nemcsak az összetettebb, hanem az egyszerűbb gyártási és szerelési folyamatokat is mind több paraméter tekintetében monitorozni kell

Egyre nagyobb figyelmet kap a manuális, benyomásos beültetés, amelyeknél igen sok az olyan eset, ahol a haszon és beruházási költségkeret is minimális, a határidők pedig rövidek. A Burster új ForceMaster 9110 megoldása mindezeket a követelményeket a gyakorlatban is teljesíti, hiszen 100%-osan monitorozza az erő/idő vagy erő/elmozdulás/idő összefüggéseket, amely megfigyelés alapján az egyszerű benyomásos beültetési folyamatok megbízhatósága garantálható. A rendszer rendkívül kedvező ára miatt lényegében valamennyi standard, manuális benyomásos beültetési művelet ellátható erő/idő vagy erő/elmozdulás/idő monitorozórendszerrel, és kiváltképp fontos olyan alkalmazásoknál, amelyeknél a valójában szükséges 100%-os ellenőrzés költséghatékonysági okokból, pl. kisszériás termelésnél nem volt lehetséges.

Az új erőmonitorozó megoldást a gyártó Burster a gépgyártásban, orvosieszköz-gyártásban, vegyiparban és gyógyszeriparban, valamint az élelmiszeriparban dolgozó cégeknek ajánlja.

A Burster honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény