FőoldalRendszerintegrátorTovább nőt a 3D Systems nyomtatók kínálata
2014. augusztus 08., péntek ::

Tovább nőt a 3D Systems nyomtatók kínálata

Az RS Components a 3D Systems legújabb termékeivel tovább növelte a 3D-s nyomtatási termékeinek kínálatát. A 3D-s nyomtatás területén piacvezető 3D Systems a tervezéstől egészen a gyártásig kínál megoldásokat a szakemberek és a fogyasztók számára, beleértve többek között a 3D-s nyomtatókat, valamint a 3D-s nyomtatáshoz szükséges anyagokat, illetve a „felhő" alapú alkalmazásokkal igény szerint beszerezhető, egyedi alkatrészeket

Az új Cube 3 és CubeProTM 3D-s nyomtatók mostantól nemzetközi szinten előre megrendelhetőek az RS vállalattól. Kiszállításuk ősszel fog megkezdődni.

A Cube 3 és a CubePro termékek több szín, illetve több különféle anyag használatát teszik lehetővé, továbbá a 70 mikron vastagságú nyomtatási rétegeknek köszönhetően ultra nagy felbontással rendelkeznek, és ezáltal kidolgozott részleteket és gyorsabb nyomtatási sebességet tesznek lehetővé. A 3D Systems okostelefonos alkalmazásával pedig vezeték nélkül is indíthatóak velük nyomtatások. A nyomtatók színes, intuitív felhasználói felülettel ellátott érintőképernyővel, a nyomtatási műveletet jelző LED-ekkel, illetve gyors Wi-Fi és Bluetooth csatlakoztatási lehetőséggel rendelkeznek.

A Cube 3 két anyag használatára képes, plug-and-play funkcióval indítható, gyerekbiztos, IEC 60950 tanúsítvánnyal rendelkezik, és mindemellett rendkívül egyszerűen használható. Ára mindössze 305 933 Ft. A nyomtató kettő, egy neonzöld és egy fehér kezdő kazettával kerül forgalomba, melyek 25 terv gyors kinyomtatását teszik lehetővé. A Cube 3 a piacon kapható nyomtatókhoz képest akár kétszer gyorsabb nyomtatási sebességgel és pontossággal rendelkezik a 6 köbhüvelyknél nagyobb nyomatok esetén. A lebomló PLA és az újrahasznosítható ABS műanyagok használatával egyszerre két anyag és két szín alkalmazására képes. Ezen anyagok 23 különböző színű kazettában kaphatók. Az azonnali anyagbetöltés egyszerűbben elvégezhető, mint egy tintapatron cseréje. Az új, eltömődés elleni technológia és a nedvességzáró kazetták hosszabb felhasználhatóságot, illetve az anyag teljes felhasználását teszik lehetővé, növelve ezzel a nyomtatási minőséget és a fenntarthatóságot.

A CubePro asztali 3D-s nyomtató három anyag használatára képes, szabályozott nyomtatókamrával rendelkezik, és professzionális használatra alkalmas. Ára mindössze 722 420 Ft. Az egyéb asztali, gyártó-fogyasztók számára készült nyomtatókhoz és a hobbinyomtatókhoz képest 2,5-ször nagyobb nyomatok előállítására képes (10,8×10,45×9,5" vagy 275×265×240 mm), a könnyen behelyezhető kazetták segítségével pedig gyorsabb és precízebb nyomtatást tesz lehetővé, valamint hosszabb felhasználási idővel rendelkezik. Az ABS és PLA műanyagokon felül a CubePro egy új, mérnöki osztályú, végfelhasználói alkalmazásokhoz ideális műanyag használatát is támogatja.

A Cube 3 és a CubePro 3D-s nyomtatók mostantól az RS Components-től előre megrendelhetőek. Kiszállításuk ősszel fog megkezdődni. Az RS-től további 3D Systems és RepRapPro 3D-s nyomtatási termékek is megvásárolhatók gyors szállítással.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény