FőoldalRendszerintegrátorVízálló panel számítógép M12 csatlakozókkal
2014. március 07., péntek ::

Vízálló panel számítógép M12 csatlakozókkal

Az Advantech, mely a globális beágyazott rendszerek és automatizálási megoldások vezető forgalmazója, büszkén mutatja be legújabb panel számítógépét, az SPC-1840WP modellt. A folyamatos termékfejlesztésre való összpontosítás eredményeképpen született meg a panel PC család legújabb fejlesztése, mely az ipari fejlődést hivatott elősegíteni

A termék különösen a HMI (Human Machine Interface) termékekkel kapcsolatos modern igényeknek kíván megfelelni a negyedik ipari forradalom céljain belül.

Az SPC-1840WP egy 18,5 hüvelykes, teljesen vízálló, több ujjas kezelést is támogató, helyhez kötött panel PC, melyet kifejezetten arra fejlesztettek ki, hogy könnyű működtetést és magas termelékenységet biztosítson olyan területeken, ahol gyakran van szükség vízsugárral történő mosásra.

2013-ban az SPC-1840WP megkapta a rangos iF Termék Design Díjat. A PC nem csupán korszerűsége miatt kapott elismerést, hanem azért is, mert rendkívül egyszerű a használata. Az egyik felhasználóbarát megoldást a két külön területet felölelő kék szoftgombok jelentik, melyeket finoman megnyomva a felhasználó gyorsan és könnyen juthat hozzá a szükséges információkhoz. Az SPC-1840 egyszerű és gyors áttekintést tesz lehetővé, ezáltal az információk tökéletesen ellenőrzés alatt állnak. A VESA konzolra való felszerelés lehetősége egy további előnyt jelent a használhatóságot illetően.

Ez a karcsú, alumínium tartóelem a korszerűségre fekteti a hangsúlyt, stabilitásának és megbízhatóságának köszönhetően pedig teljes körű IP65 védelmet nyújt. Az M12 csatlakozók használata lehetővé teszi, hogy a berendezés ellenálljon a magas víznyomásnak, továbbá biztosítja a magas fokú vízállóságot nedves környezetekben. Az SPC ideális megoldást jelent az olyan területeken (pl. élelmiszer- és italgyártás, vegyszerek előállítása), ahol gyakori tisztításra van szükség. A PC és csatlakozói védve vannak a portól és a víztől, ezáltal ellenállnak a vízsugárral történő mosásnak vagy tisztításnak, míg talapzaton vagy tartón függnek.

A 16:9 arányú széles képernyő a 4:3 arányú kijelzőkhöz képest 40%-kal nagyobb képernyőfelületet nyújt, ezáltal az információk jobban láthatók. Ezen kívül a több ujjas kezelést is támogató funkciónak köszönhetően a paneleken keresztül jobban lehet látni és ellenőrizni a SCADA információkat.

A PC nagyszerű teljesítményét egy független grafikai processzorral ellátott AMD 1,65 GHz processzor teszi lehetővé, mely támogatja a Windows 8 és DirectX11 operációs rendszereket, ezért több komplikált és részletes grafikát is tud kezelni.
Az Advantech SPC-1840WP panel számítógépe már elérhető.

Az Advantech honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény