FőoldalRendszerintegrátorÚj eszközök a WAGO Automation termékválasztékában
2013. november 08., péntek ::

Új eszközök a WAGO Automation termékválasztékában

Gazdaságos és sokoldalú: az ECO-ETHERNET-kontroller. Még szélesebb a választék: a WAGO új, ECO kivitelű kontrollerével műszaki és gazdasági téren is az igényekhez illeszkedő ethernetmegoldást kínál

Ez az ethernetkontroller (750-852) különösen a kisebb vezérlési feladatokra ajánlott, ahol kis program- és adattároló kapacitás szükséges. Ezeknél az alkalmazásoknál kétségtelenül sokoldalúan használható, például zavarjelek gyűjtésére az ipari folyamatoknál vagy egyedi helyiségszabályozásoknál az épületautomatizálásban. Ez az ECO kivitelű, szabadon programozható, tárolóval rendelkező kontroller egyedüli a piacon, amelyhez nem kell külön betápkapcsokat használni. Az áramellátást a készülékházba integrált sorkapcsok biztosítják. Ezzel nemcsak helyet takaríthatunk meg a rögzítősínen, hanem a költségeket is csökkenthetjük.

Az ECO-kontroller (750-852) a megszokott CoDeSys fejlesztőkörnyezettel programozható, amely az IEC 61131 követelményeit teljesíti. A konfiguráció és a diagnosztika elérése az integrált webszerverrel interneten, illetve intraneten keresztül is lehetséges. Az új kontroller két ethernetcsatlakozással rendelkezik az integrált switch-ben, így vonalas topológiát is fel lehet építeni a terepibusz-hálózaton. Címkapcsolón keresztül az IP-cím utolsó bájtját beállíthatjuk, így előre megadható egy IP-cím. Az ECO-kontroller teljesíti a legmagasabb követelményeket az elektromágneses zavartatással szemben, így védett kommunikációt biztosít DHCP, DNS, SNTP, FTP, http és Modbus TCP/UDP protokollokkal.

A WAGO-I/O-SYTEM 750

Sokféle különböző felhasználási terület lehetséges: a WAGO-I/O-SYSTEM 750 rendszer különösen jól alkalmazható ott, ahol moduláris és terepi busztól független, decentralizált rendszerre van szükség. A moduláris alapelven felépülő rendszer számtalan terepi buszrendszert támogat. A felhasználói igényeknek megfelelően különböző protokoll szerint működő csatolókat, kontrollereket (PLC) választhatunk a kínálatból. A WAGO-I/O-SYTEM 750 több mint 400 különböző modulvariációt kínál a skálázható megoldástól a magas integráltsági fokkal és rendkívül kedvező ár/teljesítmény mutatóval.

A WAGO Hungária Kft. honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény