FőoldalRendszerintegrátorHirschmann CA sorozat - egy por- és vízálló kapcsolat
2012. december 04., kedd ::

Hirschmann CA sorozat - egy por- és vízálló kapcsolat

Ha biztos akar lenni abban, hogy mindent megtett a csatlakozásai biztonságáért, használja a Hirschmann CA sorozat csatlakozóit

A Hirschmann cég (a Belden Csoport tagja) CA sorozatának kerek ipari csatlakozói mindenben megfelelnek az irántuk támasztott követelményeknek. A por és a pára nem probléma (IP67), a biztos csatlakozás és az (akár kesztyűben is) egyszerű kezelés pedig magától értetődő. A CA sorozat nem zöldfülű, hanem híres profi, melyet sok helyen használnak. A műanyag ház üvegszállal erősített poliamidból készül. Ez az anyag sokszor előnyösebb, mint a fémek, és még a durva környezetben (vegyiparban, párás környezetben, mezőgazdaságban, megújuló energiaforrásoknál, …) fellépő korróziós problémákat is kiküszöböli. A tervezők majdnem teljes szabadságot kapnak a kábelválasztásnál, hiszen a csatlakozókhoz kétféle tömítés tartozik, ami lehetővé teszi 6-12 mm átmérőjű (6-9, ill. 9-12 mm) kábelek használatát.

Előnyök/Jellemzők:
1. bevált, robosztus ipari csatlakozók
2. 3 vagy 6 pólus + 1PE változatok
3. 400 VAC / 16 A – CA3
4. 250 VAC / 10 A – CA6
5. ezüstözött érintkezők
6. IP67
7. csatlakozóház ütésálló, üvegszál erősítésű poliamidból
8. UL 94V-0 (önoltó)
9. működés -40 és +90 °C közötti tartományban

A CA csatlakozók CA3 (3 pólus + 1PE) és CA6 (6 pólus + 1PE) változatokban készülnek. Mint minden rendes csatlakozó, a CA3/CA6 is úgy lett tervezve, hogy a PE láb csatlakozik először, ami biztosítja a megfelelő védelmet már a csatlakoztatás pillanatában és ezzel egy időben a földpotenciálok kiegyenlítését is (növelt elektrosztatikus kisülés/ESD elleni védelem). A megbízható elektromos kontaktusról ezüstözött érintkezők gondoskodnak. A fő különbség a CA3 és CA6 között a maximális áram és feszültség, valamint még az, hogy a 3 pólusú változat csavaros, míg a 6 pólusú forrasztós kivitelű. Elmondhatjuk, hogy megéri a CA sorozatot választani. A gondos tervezés és egyszerű használat meggyőző lehet. Ez a sorozat alkalmas bármely berendezés hálózati táplálásához is egészen 16 A (AC) áramfelvételig.
A legfrissebb újdonságaink a színes változatok (piros, fehér, kék), melyeket megrendelésre tudunk szállítani. Részletes információ az egyes típusok adatlapján található. Érdeklődésével keresse az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.címet.

A S.O.S. electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény