FőoldalRendszerintegrátorVerbatim LED-világítás újdonságok a Light + Building-en
2012. április 05., csütörtök ::

Verbatim LED-világítás újdonságok a Light + Building-en

A Verbatim Frankfurtban mutatja be új, halogén izzókat helyettesítő világítótest megoldásait, valamint kreatív világításhoz fejlesztett legújabb OLED-es újításait

A 450 lumen fényerejű MR16 GU5.3, valamint a 230 lumenes, szabályozható fényerejű PAR16 GU10 izzók tökéletesen kiemelik és hangsúlyosabbá vagy épp hangulatosabbá teszik az üzletek, kirakatok és hotelek tereit. Továbbá az új izzók tökéletesen alkalmasak az otthoni környezetben található mű- és dísztárgyak, valamint hangsúlyozandó falrészletek kiemelésére, de akár kandallópárkányba vagy könyvespolcba szerelve hangulatvilágításként is remekül alkalmazhatók.
A 7 W-os MR16 GU5.3 lámpák 64 lumen/Watt-os alacsony energiafogyasztása rendkívüli, de az új, bemutatásra kerülő, szabályozható fényű PAR16 GU10 6,5 wattos izzó is említésre méltó.
A Verbatim standra (Hall 4.1; Stand C26) ellátogatók a kiállítás keretében szintén megtekinthetik a Verbatim legújabb, változtatható színű és szabályozható fényerejű OLED-es megoldásait is. A Verbatim anyavállalata, a Mitsubishi Chemical Corporation (MCC) az OLED előnyeit egyesíti az új gyártási folyamatokkal és a minőségi alapanyagokkal, így biztosítva az OLED panelek minimális energiafogyasztását. A tavalyi évben a vállalat kifejlesztette a világ legnagyobb 14 négyzetcentiméteres VELVE OLED paneljét.
"A Verbatim több mint 40 év óta innovációs úttörőnek számít az adattároló megoldások gyártása terén. A Mitsubishi Chemical Corporation által a világítástechnológia területén biztosított technológiai szakértelemét egyesítve a saját, csúcsminőségű termékek előállítása és azok mennyiségi piaci bevezetése terén szerzett tapasztalatunkkal tovább bővítjük LED-es világító termékeket tartalmazó portfoliónkat, így biztosítva a csúcsminőségű, megbízható és hosszú élettartamú, energiatakarékos izzókat felhasználóink számára." mondta el Jeanine Chrobak-Kando, a Verbatim EUMEA régióért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

A Verbatim LED-es világítási megoldásainakhonlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény