FőoldalRendszerintegrátorModuláris, variálható műszerdobozok DIN sínre
2012. április 03., kedd ::

Moduláris, variálható műszerdobozok DIN sínre

A Phoenix Contact DIN sínre való műszerdobozai teljesítik a legszigorúbb előírásokat is és rendkívül jól variálható NYÁK elhelyezést biztosítanak

A csúcsminőség a Phoenix Contact termékeinek fő előnye. A több mint 80 éves tapasztalattal és 11000 alkalmazottjával a Phoenix Contact az elektromos összeköttetések technológiájában és az ipari automatizációban a vezető gyártók közé tartozik. A Phoenix Contact termékportfóliójában az ipar szinte minden területét lefedő terméket megtalálunk.

Előnyök/tulajdonságok:

  1. csúcsminőség
  2. modularitás és variálhatóság
  3. adatsínnel is használható
  4. UL94-V0 osztályú anyagokból készül

Nagy népszerűségre tettek szert a DIN sínre való moduláris műszerdobozok. A számos elérhető típusból általános kínálatunkba az ME és BC típusokat vettük fel. A berendezések rendkívül gyorsan és egyszerűen illeszthetőek a műszerdobozokba jól variálhatóan. Mindkét sorozat kiegészíthető adatbusz és egyéb csatlakozókkal, ami lehetővé teszi a műszerdobozok közti egyszerű átkötéseket, táp csatlakoztatását, adatátvitelt, stb.. Az ME sorozat műszerdobozai poliamidból, a BC sorozat pedig polikarbonátból készül, mindkét anyag megfelel az UL 94-V0 osztály előírásainak, tehát önkioltó.

Részletes információt találhat a Phoenix BC és Phoenix ME sorozatok leírásában.

Érdeklődés esetén, akár nem raktári típusok esetében is, lépjen velünk kapcsolatba az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

A SOS electronic kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény