FőoldalRendszerintegrátorA Canon bejelentette felhőalapú dokumentumkezelő megoldását
2011. december 14., szerda ::

A Canon bejelentette felhőalapú dokumentumkezelő megoldását

A Canon bejelentette a Therefore Online megoldást, a vállalat információkezelő szoftverének felhőalapú változatát. A Therefore Online újfajta módszert kínál a szervezetek számára a dokumentumok és információk biztonságos kezeléséhez, nem igényel informatikai befektetést vagy felügyeletet, ráadásul teljes mértékben skálázható megoldás

A hosztolt, interneten keresztül elérhető, havidíjas Therefore Online nem igényli az informatikai infrastruktúra bővítését, és támogatja a rugalmas üzleti modelleket. Így az ügyfeleknek nem kell nagy kezdeti informatikai kiadásokkal számolniuk, ráadásul csökkenthetik a tőkebefektetést, és világosan meghatározhatják a teljes üzemeltetési költséget. A Therefore Online biztosítja az üzletmenet folyamatosságát, mivel az ügyfelek adatairól valós időben készül biztonsági másolat. A kialakítás során a Canon a Verizon vállalati felhőalapú megoldását választotta a Therefore Online alkalmazás üzemeltetésére, amely a Verizon egyik nagy teljesítményű SAS 70 Type II minősítésű1 központjában fut.

"A Therefore Online bemutatásával, így meglévő szoftverkínálatunk kibővítésével megfelelő üzleti modellt kínálhatunk azoknak a szervezeteknek is, akik szeretnék kihasználni az on-demand megoldások előnyeit. Ez különösen a kisebb vállalatok számára jelenthet vonzerőt, mivel rugalmasan vezethetik be, valamint szükség szerint bővíthetik és szűkíthetik a megoldást. Így a kis- és közepes vállalkozások is nagyvállalati szintű technológiát használhatnak" - mondta Paul Rowntree, a Canon Europe marketingigazgatója.

A megoldás az informatikai részleg terheltségét is csökkenti, hiszen a felügyelet teljes egészében a Canon és a Therefore Corporation kezében van: az adatok biztonsági mentése automatikus, és az összes szoftverfrissítést felügyelik. A Therefore Online biztonságos és szabályozott hozzáférést nyújt a dokumentumokhoz, és megbízható auditálási nyomkövetést tesz lehetővé, így segít a szervezeteknek megfelelni a jogi és a különleges szabályozási követelményeknek is.

"A Canon számára rendkívül fontos az ügyfelek véleménye, így megoldásainkat az általuk tapasztalt üzleti kihívásokhoz, és egyedi igényeikhez igazítjuk. A Therefore Online megoldással teljes rugalmasság biztosítása mellett nyújtunk segítséget a szervezeteknek az informatikai kiadások csökkentésében. A kiválóan skálázható megoldás az üzleti változásoknak megfelelően teszi lehetővé a szervezetek számára a tárkapacitás, illetve a licencek számának bővítését vagy csökkentését. Az alkalmazottak pedig azonnal és biztonságosan érhetik el dokumentumaikat az internet-hozzáféréssel rendelkező eszközökről: számítógépükről, a Canon imageRUNNER ADVANCE multifunkciós készülékekről, okostelefonról vagy tabletekről"- tette hozzá Paul Rowntree.

Therefore Online 2012 első negyedévében kerül bevezetésre Magyarországon.

1: Global SAS70 Type II tanúsítvány, kiadó: Ernst & Young, 2011. április.

A Canon honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény