FőoldalRendszerintegrátorA Logitech iF Product Design díjat nyert
2011. december 05., hétfő ::

A Logitech iF Product Design díjat nyert

A Logitech bejelentette, hogy a Logitech Wireless Solar Keyboard K750 billentyűzet a neves 2012 International Forum Design (iF) Excellence in Consumer Product design díjban részesült. A gyártó a Wireless Solar Keyboard K750-tel csaknem 3000 nevezett terméket utasított maga mögé

"Rendkívül büszkék vagyunk arra, hogy a Logitech Wireless Solar Keyboard K750 billentyűzet kapta meg az iF terméktervezési díjat" - mondta el Thibaud Nolf, a Logitech EMEA billentyűzetekért és billentyűzet-egér párosokért felelős termékmenedzsere. "Termékeinkkel olyan innovatív megoldásokat kínálunk vásárlóinknak, amelyekkel a lehető legjobban kihasználhatják a legújabb technológiák által nyújtott lehetőségeket mindennapjaik során. Az iF elismerése nemcsak a K750 billentyűzet tervezésébe fektetett energiánknak szól, hűen mutatja a Logitech márka innovációk iránti elkötelezettségét is."

Logitech Wireless Solar Keyboard K750
A Logitech Wireless Solar Keyboard K750 a működéséhez szükséges energiát környezetének fényéből nyeri, megszabadítva a felhasználókat az elemcserével járó nehézségektől. A mesterséges fényforrások energiájának felhasználására is képes billentyűzet teljes feltöltését követően, akár 3 hónapig is működik teljes sötétségben. A kényelmes, gyors és kellemes használhatóság érdekében, a Logitech a K750-ben a hagyományos és laptop billentyűzetek legjobb tulajdonságait ötvözte olyan egyedülálló Logitech megoldásokkal, mint a konkáv gombkialakítás. A Logitech a napelem beépítése mellett, a billentyűzet PVC-mentes kialakításával és teljesen újrahasznosítható csomagolásával segíti elő azt, hogy a K750-tel a felhasználók minimalizálják az ártalmas környezeti hatásokat.
A Logitech Wireless Solar Keyboard K750 Mac verzióban is elérhető.

A Logitech honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény