FőoldalRendszerintegrátorAz RS Components meghosszabbított garanciát kínál a Tektronix oszcilloszkópokra
2011. december 02., péntek ::

Az RS Components meghosszabbított garanciát kínál a Tektronix oszcilloszkópokra

Az MSO/DPO 2000 sorozatú oszcilloszkópokra most kiterjesztett, ötéves garancia szerezhető, kizárólag az RS Componentsen keresztül

Az RS Components és a Tektronix, a tesztelési és méréstechnikai termékekre szakosodott, valamint az ellenőrző műszerek piacvezető forgalmazója, exkluzív, ötéves jótállási akciót jelentett be a Tektronix MSO/DPO 2000 sorozatú oszcilloszkópokra, amelyeket olyan alkalmazásokban lehet használni, mint a beágyazott-tervezés, a keverőjeles tervezés, videotervezés, -oktatás és -képzés, valamint az autóipari elektronika. Ezt az exkluzív ajánlatot azok az egyesült királysági és európai vásárlók vehetik igénybe az MSO/DPO 2000 sorozat valamennyi termékének vásárlása során, akik az RS-en keresztül on-line adják fel a rendelésüket 2011. december 31-ig.
A meghosszabbított garancia, amely 98279 Ft-os értékben megvásárolható, biztosítja a tervezőmérnökök számára a javítási folyamat során felmerülő költségek és a kieső idő csökkentését, továbbá a készülék előnyben részesítését a bejövő javítási megbízások között. Az ügyfelek számára on-line eszközök állnak rendelkezésre a javításra vonatkozó igény jelentésére, valamint a javítás folyamatának nyomonkövetéséhez. A Tektronix globális lefedettségű szolgáltatást nyújt, amely azt jelenti, hogy a pótalkatrészek és eszközök bármikor hozzáférhetők, és költségek nélkül, azonnal az ügyfelek rendelkezésére állnak.
Az akció során promóciós kódot kapnak, melyet a www.rscomponents.hu weboldalon történő, MSO/DPO 2000 sorozatú oszcilloszkópok megrendelése esetén szükséges megadni. Ezen promóciós kód segítségével aktiválható a jótállás, amely az ügyfeleket meghosszabbított, ötéves garanciára jogosítja.
Fred Knowles, az RS Components elektronikai termékmenedzsment-vezetője következőképp nyilatkozott: "A Tektronixszal folytatott közös akció újabb megnyilvánulása annak, hogy az RS nagy hangsúlyt fektet a partnerkapcsolat ápolására az iparág vezető beszállítóival, annak érdekében, hogy első osztályú szolgáltatást és kiváló ár-érték arányt kínálhassunk az ügyfeleinknek."
Nigel Bentley, a Tektronix ágazati partnermenedzsere az alábbiakat mondta: "Nagy örömünkre szolgál, hogy az RS kezdeményezte ezt a nagyszerű akciót, és az ügyfelei számára felkínálta a meghosszabbított, ötéves garanciát, amelynek köszönhetően a partnerek nemcsak az előnyösen kezelt javítási megbízásból, hanem a Tektronix javító-szolgáltatásaiból is profitálhatnak. Ügyfeleink a két vállalat együttműködése által még magasabb színvonalú szolgáltatásban részesülhetnek."

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény