FőoldalRendszerintegrátorMaximális rackenergia - intelligensen
2011. december 02., péntek ::

Maximális rackenergia - intelligensen

Az Eaton elosztószekrény-egységei, az ePDU-k az Intelligent Power elosztás segítségével optimalizálják a rendelkezésére álló áramot az adatközpontban, állandó ellenőrzés alatt tartva a tulajdonos költségeit. A termékkínálat most az új Managed, Advanced Monitored és Switched egységekkel bővült

"Ma az adatközpontok fejlődését meghatározó két legfontosabb tényező a növekvő energiaigény és az emelkedő energiaárak - mutat rá Stefan Coote, az Eaton kis és közepes adatközpont-megoldásokért felelős igazgatója. - Mindkettő jelentős szerepet játszik az adatközpontok működésében és jövőbeli fejlődésében, különösen ha az adatközpontok és IT-szerverek iránti igény világméretű növekedése társul hozzájuk."
Annak érdekében, hogy az adatközpontvezetők megbirkózhassanak ezekkel a jelentős kihívásokkal, az Eaton egyéb funkciók mellett nagy pontosságú fogyasztásmérővel látta el Managed és Advanced Monitored ePDU egységeit. Emellett bevezette az adatközpont-berendezések távoli leállítását és újraindítását lehetővé tevő új Switched terméksort.
"Iparágvezető felügyeleti és kezelési funkciókkal rendelkező új ePDU egységeink működésük során teljes mértékben figyelembe veszik az adatközpont energiaigényét és felhasználását, függetlenül attól, hogy kis, közepes vagy nagy, több száz racket tartalmazó központról van-e szó" - magyarázza Coote.

Teljes áramellátás-vezérlés pontos mérésekkel
Az elmúlt évben az Eaton két célzott terméksorra egyszerűsítette ePDU-kínálatát. Míg a standard terméksort a legkeresettebb, felhasználásra kész termékek alkotják, az egyedi terméksor lehetővé teszi az ügyfelek speciális követelményeinek pontos teljesítését. Az új modelleknek köszönhetően az adatközpontvezetők maximalizálhatják a rendelkezésre álló energiát, és még pontosabban ellenőrizhetik a működési költségeket.
"A legtöbb adatközpont esetében kevésnek bizonyul a rendelkezésre álló energia. A központok nincsenek tisztában valós energiaigényükkel és azzal, mennyire közelítették meg a maximális felhasználható energiaszintet. Erről csak az egyes szerverek monitorozásával nyerhetünk valós képet" - hangsúlyozza Coote.
"ePDU egységeink intelligens áramelosztást biztosítanak, pontosan átlátva az adatközpont folyamatait. Lehetővé teszik a felhasználók számára a működési költségek ellenőrzését, átfogó képet nyújtva a rackek áramelosztásáról a fogyasztás figyelésével és nyomon követésével, beleértve a feszültség, az áramerősség, a teljesítmény és a fogyasztás pontos mérését a racktől az ágig, illetve az egyes szerverekig."
Az Eaton korszerű ePDU-modelljeivel 1 százalékos pontossággal megállapítható az egyes szerverek fogyasztása (2 A felett), és így teljes felügyelet alatt tarthatók az egyes kimenetek. Ezek az egységek a kimenetek és kimenetcsoportok kapcsolását és sorozatos váltását is lehetővé teszik.

Teljes integráció az intelligens Power Manager szoftverrel
Mivel valamennyi Eaton ePDU teljesen integrált az Eaton Intelligent Power Manager figyelőszoftverével, a felhasználó egyetlen felületről figyelheti és követheti nyomon az egyes kimeneteket - és egy pillantással felmérheti az adatközpont állapotát.
A kifejezetten adatközponti környezetekhez készült, 42U IT rackekben elhelyezhető Eaton ePDU egységek maximális rendelkezésre állást biztosítanak. Az Eaton szabadalmazott szerelési rendszerének köszönhetően minden rackhez illenek. A versenyképes árazású ePDU egységek novembertől lesznek elérhetők az EMEA-térségben.

Az ePDU Intelligent Power technológiái
Managed ePDUs - maximális funkcionalitás a teljes kontrollhoz

  • felügyelet: külön kimenetek, kimenetcsoportok és a teljes ePDU V-, W-, A- és kWh-értékei; hőmérséklet és páratartalom választható érzékelőkkel
  • kapcsolás: külön kimenet vagy csoport, sorozat és ciklus késletetéssel
  • vezérlés: ethernet-hálózaton keresztül és az egység korszerű LCD képernyőjén

Advanced Monitored ePDUs - részletes adatok a hatékony működéshez

  • felügyelet: külön kimenetek, kimenetcsoportok és a teljes ePDU V-, W-, A- és kWh-értékei; hőmérséklet és páratartalom választható érzékelőkkel
  • vezérlés: legfontosabb tulajdonságok és figyelmeztetések figyelése és vezérlése távolról, Ethernet-hálózaton keresztül, illetve az egység korszerű LCD képernyőjén

Switched ePDUs - távolról leállítható és újraindítható berendezés

  • felügyelet: a teljes terhelés V-, W-, A- és kWh-értékei; hőmérséklet és páratartalom választható érzékelőkkel
  • kapcsolás: kapcsolás: külön kimenetek, be-ki kapcsolás, ciklikusan és sorozatban
  • vezérlés: figyelés és vezérlés ethernet-hálózaton keresztül, helyi figyelés az egység korszerű LCD képernyőjén

Az Eaton honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény