FőoldalRendszerintegrátorA Kingston Digital urDrive szoftvere aktív tárolóeszközzé alakítja az USB-meghajtókat
2011. november 05., szombat ::

A Kingston Digital urDrive szoftvere aktív tárolóeszközzé alakítja az USB-meghajtókat

A Kingston Digital bemutatta az ingyenes, előre telepített Kingston urDrive szoftvert. Az alkalmazás a DataTraveler USB-meghajtók számos modelljén elérhető

A Kingston urDrive a korábbi passzív adattárolás helyett aktív és izgalmas adatkezelést tesz lehetővé, így a felhasználók egyszerűen elérhetik és rendszerezhetik személyes dokumentumaikat, fényképeiket, zenéiket, játékaikat és videóikat. A beépített fényképnézegető program és MP3-lejátszó segítségével a képek megtekintése és a zenehallgatás is rendkívül egyszerűvé válik.

A urDrive minden korosztály számára vonzó választás, legyen szó munkahelyi, otthoni vagy utazás közbeni használatról. A urDrive egy felhő alapú szolgáltatással szinkronizálja az USB-eszközön elérhető fájlokat, amely biztonsági mentési szolgáltatást és az adatokhoz való hozzáférést biztosít. A urDrive szoftveren az EA Games és a PopCap Games legújabb játékai egészítik ki a családi szórakozást. A Fooz Kids gyermekvédelmi szolgáltatást biztosító webböngésző alkalmazásnak köszönhetően az elfoglalt édesanyák biztosak lehetnek abban, hogy gyermekeik csak biztonságos internetes oldalakat érhetnek el. Az állandó mozgásban lévők, útközben is szerkeszthetik és megoszthatják a növekvő méretű fénykép- és videóalbumaikat, továbbá legfontosabb dokumentumaik, például az útlevelük digitális másolatát is mindig magukkal vihetik.

"Az USB-kulcsok eddig digitális összekötőként szolgáltak az eszközök között, egymás közt továbbítva az adatokat. A Kingston Technology vezető szerepet vállal abban, hogy átalakítsa a vásárlók USB-használati szokásait. A urDrive kortól függetlenül interaktív élményt biztosít a felhasználók számára, amely túlmutat az adatok egyszerű tárolásán és eszközök közötti átvitelén" - mondta Kaszál Norbert, a Kingston Technology Magyarországért és Szlovéniáért felelős üzletfejlesztési menedzsere.

"A felhasználók számítógép-használati szokásai változnak, a urDrive pedig ezekhez igazodva kifinomultabb, friss, praktikus és újszerű mobil tárolási lehetőséget biztosít. A Norton PC Checkup és a urDrive integrációjának köszönhetően a felhasználók izgalmasan, magasabb szintű biztonsággal és teljesítményelemzéssel használhatják a tartalmakat. A diagnosztikai eszköz vírusfertőzéseket keres (beleértve a kémprogramokat és kéretlen reklámprogramokat is), valamint ellenőrzi a teljesítményt és kiszűri a személyazonosságot, illetve az adatokat fenyegető veszélyeket." - emelte ki Kevin Chapman, a Norton Consumer Services ügyvezető alelnöke.

Emellett a urDrive a Maxthon 3 webböngészővel fokozza a digitális élményt, mely piacvezető indítási és megjelenítési sebességet biztosít, továbbá felépítésének köszönhetően valóban hordozható és biztonságos böngészési élményt nyújt a felhasználók számára.

"A urDrive használatával az ideiglenes fájlok, az előzmények, a könyvjelzők, a beállítások és a cookie-k a meghajtón maradnak, követik a felhasználót bárhová is megy, így a böngészés bizalmas marad, ami különösen a nyilvános számítógépeken hasznos" - mondta Karl Mattson, a Maxthon International LTD ügyvezetője és termékigazgatója.

A urDrive elérhető a Kingston belépő szintű DataTraveler 109, DataTraveler 101 Generation 2 (G2) és DataTraveler 108 USB-meghajtóin, hamarosan pedig a DataTraveler Generation 3 (G3) modelleken is megtalálható lesz. A felhasználók számos különféle kialakítású és különböző, 4 GiB és 32 GiB közötti tárkapacitással bíró termék közül választhatnak.

A Kingston Digital honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény