FőoldalRendszerintegrátorBemutatkoznak a Toshiba új ultrahordozható notebookjai
2011. október 17., hétfő ::

Bemutatkoznak a Toshiba új ultrahordozható notebookjai

A Toshiba bemutatta az új Portégé Z830-at és Satellite Z830-at, amelyek a vállalat első, Intel Core processzorra épülő Ultrabook eszközei. A mindössze 1,12 kg tömegű és 15,9 mm vastagságú Z830 sorozat tagjai körülbelül 20 százalékkal könnyebbek és 40 százalékkal vékonyabbak, mint a díjnyertes ultrahordozható Portégé R830 sorozat tagjai

Az új laptopok maximális hordozhatóságot, tartósságot és nélkülözhetetlen szolgáltatásokat biztosítanak elegáns, stílusos kivitelben. A Z830 sorozatba tartozó készülékek Magyarországon 2011 novemberétől vásárolhatók meg.

Kimagasló teljesítmény az üzleti és szabadidős tevékenységekhez
A legújabb, második generációs, Ultrabook modellekhez készült Intel Core processzorokat és az ultragyors DDR3 memóriát támogató Z830 sorozat a munkához és szórakozáshoz szükséges teljesítmény mellett jobb energiagazdálkodást, így hosszú akkumulátor-üzemidőt is biztosít. Az Ultrabook modellek 128 GiB-os SSD meghajtója rendkívül gyorsan reagál, ráadásul minden eddiginél tartósabb és energiafogyasztása is hatékonyabb.

Csúcsminőségű anyagok, kiemelkedő tartósság
A Toshiba Portégé Z830 Ultrabook modelljei könnyű, de tartós magnéziumötvözet burkolattal rendelkeznek, belső szerkezetük továbbfejlesztett méhsejtszerű kialakítást, valamint a csavarodás elkerülése érdekében új belső felépítést kapott. Ennek köszönhetően a készülékek rezgéscsillapító képessége rendkívül jó, merevebbek, az ütésekkel, leejtésekkel szemben ellenállóbbak.1 Emellett a teljes méretű, led háttérvilágítással rendelkező és cseppálló2 billentyűzet ellenáll a véletlenül ráömlő folyadéknak, így elegendő időt biztosít a felhasználóknak a laptop leállításához és a rajta tárolt adatok védelméhez.

Kompromisszum nélküli csatlakozási lehetőségek
A Z830 sorozat jó példa arra, hogy a méret csökkentése nem feltétlenül jár a csatlakozási lehetőségek feláldozásával. Az ultrakönnyű gépek számos különböző csatlakozási lehetőséget kínálnak, például Bluetooth, WLAN és mobil szélessáv3, valamint több teljes méretű port, például VGA, HDMI és több USB (ezek közül egy 3.0 szabványú) is található rajtuk.

Kiemelkedő multimédiás élmény
A nagy fényerejű, 33,8 cm (13,3'') képátlójú, tükröződésmentes, nagy felbontású kijelzőnek és a nagy teljesítményű, Dolby Advanced Audio funkcióval rendelkező sztereó hangszóróknak köszönhetően a Z830 ideális a multimédiás tartalmak lejátszásához, akár otthon, akár utazás közben. A Portégé Z830 használata mind az üzleti, mind az otthoni felhasználók számára igazi élményt nyújt.

Tények és számok*

  • Második generációs, Ultrabook modellekhez készült Intel Core processzorok
  • RAM: akár 6 GiB DDR3
  • 128 GiB SSD
  • 33,8 cm (13,3") képátlójú HD kijelző LED háttérvilágítással, 1366×768 képpontos felbontással
  • WLAN, Bluetooth 3.0, mobil szélessáv*, gigabites ethernet LAN
  • 1 db USB 3.0, 2 db USB 2.0, többkártyás kártyaolvasó, VGA, HDMI, Intel vezeték nélküli megjelenítés támogatása*
  • Matt, A4 méretű billentyűzet háttérvilágítással, és nagy méretű, többujjas (multi-touch) vezérlésű érintőlap
  • 1,3 megapixeles webkamera
  • Toshiba Eco Utility, Toshiba Media Controller, Toshiba PC Health Monitor
  • Sztereó hangszórók Dolby Advanced Audio funkcióval
  • Ujjlenyomat-olvasó*
  • Magnézium burkolat méhsejt szerkezetű erősítéssel

1: A laptop leejtés elleni védelmét 70 cm magasságból történő zuhanásig tesztelték.
2: A cseppálló billentyűzet segít megvédeni adatait a véletlenül kiömlő folyadékokkal szemben akár 30 ml-es mennyiségig, a 3 perces leállítási idő pedig elegendő időt biztosít, hogy mentse a készüléken tárolt adatokat.
3: A konfigurációtól és a helyi elérhetőségtől függően változhat.
* a konfigurációtól és a helyi elérhetőségtől függően változhat

A Toshiba honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény