FőoldalRendszerintegrátorKétdimenziós kódok előállításához keresnek címkenyomtatót a hazai cégek
2011. szeptember 21., szerda ::

Kétdimenziós kódok előállításához keresnek címkenyomtatót a hazai cégek

A Vonalkód Centrum Kft. szerint napjainkban a felhasználói igények markáns változásának lehetünk tanúi: a gazdasági válság hatására folyamatos költségcsökkentési nyomás nehezedik a gyártó, logisztikai és kereskedelmi vállalatokra, melyek a címkenyomtatás legjelentősebb alkalmazói. Azonban ebben a környezetben is igaz, hogy a folyamatos termelés feltételeit csak megbízható készülékekkel, olcsó és gyorsan elérhető kopó alkatrészekkel, valamint magas szintű szaktudással lehet megteremteni

Szintén megfigyelhető, hogy a felhasználók egyre inkább számításba veszik a kétdimenziós kódok alkalmazását, melynek hátterében a leolvasásukra alkalmas mobiltelefonok elterjedése állhat. Az ilyen kódok szkennelésének feltétele a jó minőségű nyomat, melynek előállításához nagy felbontású, precíz berendezés szükséges. Ugyancsak jellemző tendencia, hogy a korábban "vegyes flottát" alkalmazó cégek igyekeznek homogén gépparkot kialakítani, mert ezzel növelhetik a kampányjellegű tevékenységek során elkerülhetetlen átcsoportosítások lehetőségét, ugyanakkor csökkenthetik az üzemeltetési költségeket.

Az egyre népszerűbb kétdimenziós kódok kiváló minőségben állíthatók elő a Vonalkód Centrum portfoliójában is szereplő Citizen címkenyomtatókkal, ugyanis a berendezések egy egyszerű nyomtatófej-cserével 300 dpi felbontásúvá alakíthatók át. A vállalatok jelentős összeget takaríthatnak meg így, mivel nem szükséges a teljes nyomtatópark cseréje. A Citizen fémmechanikás, nagy teherbírású készülékei sok más gyártó termékeivel kompatibilisek, így könnyen integrálhatók a már meglévő infrastruktúrába, emellett megbízhatók és gazdaságosan üzemeltethetők.

Közel egy éves a Vonalkód Centrum - Citizen együttműködés
A Vonalkód Centrum Kft. 2010. november 1-jétől a címke- és vonalkódnyomtatókat gyártó Citizen Systems kereskedelmi és szervizpartnere. Az együttműködés a termékek hazai piacon történő képviseletén túlmutatva integrációs és megoldásszállítói partnerséget jelent.

"A Citizennel kínálatunk vertikálisan is bővült, így a piaci résekben rejlő lehetőségek kihasználásával növelhetjük a piaci részesedésünket. A magas szintű technikai háttértámogatásnak köszönhetően a korábbi "dobozos" eladás helyett a nyomtatók integrációjával és szoftveres megoldások fejlesztésével még inkább szolgáltatás alapúvá tudjuk tenni az értékesítést, mely növeli ügyfeleink lojalitását." - összegezte a csaknem egy éves együttműködés előnyeit Csernok Árpád, a Vonalkód Centrum Kft. ügyvezetője.

Ez időszakban a Vonalkód Centrum szakemberei részt vettek a Citizen által biztosított képzéseken, így szakmailag és technikailag is készen állnak a javítási feladatok ellátására - erre azonban eddig nem volt szükség, jóllehet a Vonalkód Centrum már több tucat Citizen nyomtatót értékesített a partnerség keretében.

"A Vonalkód Centrum Kft. munkatársai szakmailag felkészültek és a vékonykliens technikától kezdve, a mobil applikációkon át, a nagyszerveres környezetig minden alkalmazáshoz illeszteni tudják a Citizen berendezéseket. Olyan stratégiai partnerre találtunk személyükben, akikkel kifejezetten a gyártás, a kiskereskedelem, és a szállítmányozás vertikális piacain számolhatunk kimagasló potenciállal." - nyilatkozta a közelgő évforduló kapcsán Mészöly Imre, a Citizen Systems régiós vezetője.

A Vonalkód Centrum honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény