FőoldalRendszerintegrátorA Canon és az Océ új, közösen fejlesztett nyomtatási rendszereket mutatott be
2011. szeptember 19., hétfő ::

A Canon és az Océ új, közösen fejlesztett nyomtatási rendszereket mutatott be

A Canon és az Océ két, közösen fejlesztett, nagy példányszámú nyomtatórendszert mutatott be. A vonzó, forradalmian új technológiára épülő Océ VarioPrint DP fekete-fehér készülékekből álló termékcsaládot, valamint a Canon imageRUNNER ADVANCE C9000S PRO modellt, amely a sikeres C9000-es sorozat újabb tagja. A közös kutatás-fejlesztés és az új termékek megerősítik a Canon és az Océ azon célját, hogy a nyomdaipar vezető vállalatává váljanak

Az Océ VarioPrint 95-105-120-135 termékek belépő szintű, nyomdai fekete-fehér nyomdagépek, melyek az Océ nyomtatási technológiáit, nyomtatóegységeit és vezérlőit a Canon integrált lapolvasási és befejező megoldásaival egyesítik. A modellcsalád a fekete-fehér digitális nyomtatás világában eddig elérhetetlen képminőséget, szürkeárnyalatokat, azonnali termelékenységet és számos befejező műveletet kínál egyetlen, nagy mértékben konfigurálható rendszeren belül. A DP termékcsaládon belül négyféle sebességű nyomtatóegység érhető el: 95, 105, 120 és 135 A4 lap nyomtatása percenként.

A innovatív Océ DirectPress technológia a hagyományos technológiák megbízható alternatívája a fekete-fehér piacon, mivel nem fény, magas hőmérséklet vagy elektromos töltés használatával készíti a képeket. Az Océ DirectPress technológia egyetlen digitális, környezeti változók nélküli folyamatra cseréli a hagyományos nyomtatási technológiák többlépéses folyamatait. Ez stabil és egységes minőségű nyomatokat eredményez csíkok és sávok nélkül. Az új nyomtatóegység a Canon sikeres imagePRESS termékcsaládjának számos lapolvasási és befejező funkcióját tartalmazza, amelyekkel az ügyfelek a legmagasabb minőséget érhetik el. A festék a nyomathordozó hajtogatása vagy gyűrése esetén sem reped meg, az alacsony fixálási hőmérsékletnek köszönhetően pedig kevésbé torzulnak el a nyomathordozók, így egyszerűen hajthatók végre precíz befejező műveletek.

Az Océ VarioPrint DP termékcsalád a környezetkárosító hatások csökkentésében is segítséget nyújt az ügyfeleknek. A nyomtatóban alkalmazott HeatXchange technológia energiát takarít meg azzal, hogy a festék fixálásához használt hőt a nyomtatott lapokról a nyomtatási útvonalra belépő új lapokra viszi át. A hő újrahasznosításával így az ügyfelek a kategória más rendszereihez képest akár 30 százalékkal csökkenthetik energiafogyasztásukat. A digitális nyomdadépek piacán a VarioPrint DP termékcsalád rendelkezik a legalacsonyabb TEC - Typical Energy Consumption, jellemző energiafogyasztás - értékkel, és csatlakoztatható a szabványos hálózati csatlakozókhoz.

Az Océ DirectPress technológia továbbá nem bocsát ki ózont így hozzájárul a tisztább munkakörnyezet kialakításához. Az alacsony energiafogyasztás ellenére - az EnergyLogic technológiának köszönhetően - az új sorozatnak magas a termelékenysége, mivel a technológia a rendelkezésre álló energiához igazítja a nyomtatási feladatok energiaigényét. Biztosítja, hogy a rendszer hideg indítás után gyorsan elkezdje a nyomtatást, valamint fenntartsa a maximális sebességet, miután nehezebb nyomathordozóra vált.
Az Océ PRISMAsync vezérlő pedig azonnali termelékenységet, és az összetett feladatok könnyebb irányítását biztosítja az ügyfeleknek.

Az imageRUNNER ADVANCE C9000 PRO sorozat sikerére építő új C9000S PRO az Océ PRISMAsync vezérlőjével ötvözi a Canon színes technológiáját. Az ügyfelek így olyan megoldást használhatnak, amely egy hatékony és sokoldalú platformon biztosít könnyen elsajátítható üzemeltetést, könnyű használatot és többfajta befejező lehetőséget, illetve lehetővé teszi többféle hordozótípus használatát. Továbbá számos egyedi, termelékenység növelő szolgáltatás áll az ügyfelek rendelkezésére: az intelligens munkaütemező és a hordozóalapú munkafolyamat például minimálisra csökkenti az állásidőt, és segítségével a felhasználók hatékonyan tervezhetik meg a termelést.

"A két új, közös fejlesztésű rendszerrel még közelebb kerülünk azon célunkhoz, hogy a Canon és az Océ a professzionális nyomtatási megoldások legszélesebb és legfejlettebb skáláját kínálja ügyfeleinek. Ezt bizonyítja, hogy nem csupán egy újabb, az Océ PRISMAsync platformra épülő Canon rendszert mutattunk be, hanem egy forradalmian új, fekete-fehér Océ rendszert is. A Canon és az Océ együttműködése pozitívan hat ügyfeleinkre is, mivel folyamatosan arra törekszünk, hogy elősegítsük vállalkozásaik jövőjének hosszú távú biztosítását" - mondta David Preskett, a Canon Europe professzionális megoldásokért felelős marketingigazgatója.

"Ügyfeleinknek hatékony és kompromisszummentes nyomtatást ígérünk. A Canon és Océ rendszerekben - a színes és a fekete-fehér termékekben is - kihasználjuk íves nyomdagép portfóliónk előnyeit, melyet tökéletesen kapcsolunk össze egy nagy teljesítményű vezérlőplatformmal. A Canon és Océ fejlesztések vonzó kombinációja így a legújabb technológiákat biztosítja az ügyfeleink számára" - tette hozzá Nick Klitsie, az Océ dokumentumnyomtatási üzleti csoportjának irodai és nyomdai alkalmazásokért felelős alelnöke.

Az új Océ VarioPrint DP termékcsalád és a Canon imageRUNNER ADVANCE C9000S PRO már elérhető a Canon és az Océ közvetlen értékesítési csatornáin keresztül és a hivatalos forgalmazóknál.

Az Océ és a Canon
2010-ben az Océ csatlakozott a tokiói székhelyű Canon vállalatcsoporthoz, így a vállalatok a nyomdaipar globális vezetőivé váltak. A Canon az ügyfelek számos különféle igényeinek megfelelő fénymásolók, nyomtatók, fényképezőgépek, optikai és egyéb termékek folyamatosan bővülő termékcsaládjait fejleszti, gyártja és értékesíti. A Canon csoport több mint 197.000 alkalmazottat foglalkoztat világszerte. A 2010-es évben a teljes nettó árbevétele több mint 45 milliárd dollár volt.

Az Océ honlapja
A Canon honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény