FőoldalRendszerintegrátorIomega StorCenter px12-350r: Az új felsőkategóriás rackmount hálózati tároló ingyenes felhő használattal
2011. szeptember 15., csütörtök ::

Iomega StorCenter px12-350r: Az új felsőkategóriás rackmount hálózati tároló ingyenes felhő használattal

Az Iomega bemutatta az új Iomega StorCenter px12-350r hálózati tároló egységét. A rendszer egy újgenerációs hálózati tároló megoldás, amely kiváló teljesítményt, illetve fejlett adatvédelmi rendszert kínál kis - és középvállalatoknak

Az EMC tárolási és adatvédelmi technológiájára épített új StorCenter px12-350r hálózati tároló egység az Iomega felső kategóriás StorCenter ix12-300r rendszerét váltja. Az új StorCenter px12-350r a legjobb szoftver képességeket egyesíti a kiváló minőségű hardverekkel, hogy még jobb teljesítményt és kapacitást tegyen lehetővé. A px12-350r tökéletes megoldás szerver-virtualizálásra, mentési és back-up feladatokra valamint video felügyeletre is. Az Iomega mindezt olyan belépő szintű árakon kínálja, amely teljesen ismeretlen a kategóriájában: a 36 TiB-os hálózati tárolók már kevesebb, mint 7300 euróért kaphatóak.

A rendszer teljes Hyper-V Line migráció támogatással, többszörös RAID szintekkel és hot swap meghajtókkal, valamint a legnépszerűbb virtualizációs környezetek tanúsítványával érkezik. Sőt a versenytársak között egyedülálló módon ez az egyetlen olyan kis-és középvállalkozóknak fejlesztett NAS, amely natív támogatást nyújt az Avamar deduplikációs biztonsági mentéshez is. Az új StorCenter px12-350r kifinomult az adatkezelésben és adatvédelemben és a használata is egyszerű, valamint könnyű kezelni és megfizethető a kis- és középvállalatoknak számára is.

"Az új Iomega StorCenter px12-350r felhasználja az EMC vezető technológiáit, a legjobb tárolási, védelmi és felhő képességeket hozza, amelyek teljesen kiszolgálják a mai kis- és középvállalatok hálózati tárolási és kezelési igényeit." - mondta Jonathan Huberman, az Iomega elnöke. "A NAS eszközök zászlóshajójaként, a px12-350r egy igazán fejlett hálózati tároló, amely alapja lehet egy sikeresen és megbízhatóan működő kis- és középvállalkozásnak."

Fejlett üzleti szolgáltatások és konfigurációk
A rackmount NAS 12 bővítő hellyel érkezik és két alap konfigurációban kerül piacra: a 4×2 TiB meghajtók minimum 8 TiB* hálózati kapacitással, és 4×3 TiB meghajtók 12 TiB hálózati kapacitással, de akár SSD-vel is bővíthetjük a rendszert egészen 36 TiB kapacitásig. A standard hálózati tárolók szolgáltatásai mellett az új StorCenter px12-350r-nek számos, a mai világban elengedhetetlenül fontos üzleti szolgáltatásai és fejlett képességei vannak, mint például:

  • Négy, gigabites ethernet port terhelés megosztással és failover funkcióval
  • Nagy teljesítményű Intel Core2 Duo processzor és kibővített 4 GiB memória
  • Fejlett adatvédelem RAID támogatással (1, 10, 5 és 6) és hot spare-rel, automatikus RAID újraépítés és hot swap funkció (RAID 0 és JBOD mód is elérhető)
  • UPS támogatás készülékek közötti másolási feladattal, amelyet az előírt adatmentés és védelem szerint lehet meghatározni és megtervezni
  • Szerver szintű funkciók - VMware vSphere 5, Citrix XenServer 5.6 és Windows Server 2003/2008/2008 R2 kompatibilitás.
  • A px12-350r támogatja az Avamar-t, így a felhasználók a piac első olyan tároló termékét tudhatják magukénak, ami az EMC vezető sub-file deduplikációs ROBO biztonsági rendszerével rendelkezik
  • ISCSI target képesség block szintű hozzáférést biztosít a tárolók leghatékonyabb kihasználása érdekében, valamint 425 MiB/s szekvenciális olvasási I/O teljesítményt
  • A tároló pool hasonló méretű meghajtókat csoportosít RAID védelemmel együtt, így egyszerűsítve a menedzsmentet
  • Windows Active Directory Trusted domainek, MSCS és Hyper-V Live Migration támogatás
  • Beépített AXIS Video Hosting System (AVHS), mely 12 AXIS IP biztonsági kamerát támogat, így téve lehetővé a megfizethető és kiváló video-felügyeleti megoldást.

Iomega Personal Cloud - díjmentesen kezelheti saját felhőjét
Az Iomega Personal Cloud egy olyan forradalmian új webes feldolgozási architektúra, amellyel az Iomega hálózati tárolóeszközök más személyekkel és/vagy eszközökkel léphetnek kapcsolatba az Internet felhasználásával. A legtöbb nyilvános és saját cloud-alkalmazástól eltérően a Personal Cloud technológia teljes egészében a felhasználóé - a tartalom és az elérés ellenőrzése mindig a felhasználó kezében marad. Minden Iomega SoreCenter eszközhöz hozzátartozik, így az új StorCenter px12-350r-hez is. Az Iomega Personal Cloud lehetővé teszi a távoli biztonsági mentéseket, a másokkal való együttműködést, nagy fájlok egyszerű megosztását, archiválást és más adatkezeléseket, illetve védelmi előnyöket.

Használati tanácsok a StorCenter px12-350r-hez:
Az új Iomega StorCenter px12-350r ideális hálózati tároló eszköz többfajta üzleti felhasználáshoz. Ilyenek például:

  • Adatbázisok: Teljesítménynövelés érhető el, ha kisebb adatbázis alkalmazásokat a px12-350r SSD-iről futtatjuk. Nagyobb adatbázisok esetén úgy csökkenthetünk költséget, miközben növeljük a teljesítményt, hogy az applikációs fájlokat, log fájlokat és index fájlokat a rendszer SSD-iről indítjuk el, majd az adatokat a hagyományos SATA HDD-kről töltjük be.
  • Távoli biztonsági mentés: Nem kell többet aggódni a fontos adatok egy helyen való jelenléte miatt. Készítsen adatmentést egy, a székhelyen installált StorCenter ix12-350r-rel és egy másik Iomega egység segítségével, egy másik helyen, mint például egy raktár, másik vagy otthoni iroda. Mindkét StorCenter egységen lehet használni a Personal Cloud technológiát, így a "Copy Jobs" funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az összes adatot vagy csak a kiválasztott fájlokat és mappákat egyik egységről a másikra másolja automatikusan.
  • Virtuálizált infrastruktúra: A StorCenter px12-350r hibátlanul működik minden vezető virtualizációs platformmal, amely lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy nagy teljesítményű megosztott tárolási forrásokat készítsenek a virtualizált szervereknek, amely magába foglalja az Iomega StorCenter ix12-350r-t is. Ha egy lépéssel tovább megyünk és a SSD-t a SATA meghajtókkal együtt használjuk, megtapasztalhatjuk az osztott tárolók teljesítményének drámai növekedését a virtualizált környezetben. A kis- és középvállalatok különösen vonzónak fogják találni az Iomega px12-350r-t az olyan virtualizált desktop infrastruktúra (VDI) környezetekben, mint a VWware View.

Fejlesztések az IX12-300r felhasználóknak
Az Iomega emellett bemutatja a StorCenter ix12-300r rendszer frissítését is. A meglévő több ezer gépállományt a felhasználók könnyedén frissíthetik. Többek között integrálható az új 4 GiB-os memória kapacitás, valamint a meglévő ix12-300r egységekhez SSD-t is lehet majd hozzáadni. Emellett a fejlesztés után, több SATA merevlemez is hozzá adható kapacitásbővítésként a meglévő ix12-300r limithez. A StorCenter ix12-300r felhasználók a legutolsó szoftverfrissítések letöltéséhez, el kell, látogassanak az Iomega support oldalára.

Elérhetőség és garancia
Az új Iomega StorCenter px12-350r hálózati tároló egység már világszerte elérhető. A StorCenter px12-350r két kivitelben rendelhető: a 8 TiB-os modell (4×2 TiB HDD) 4249 euróért, a 12 TiB-os model (4×3 TiB HDD) pedig 4999 euróért (a 7200 rpm SATA HDDs mindkét modellel használható).

Két bővíthető csomag érhető el opcionálisan a rugalmasság és a bővítés jegyében: a 8 TiB-os csomag (4×2 TiB HDD) 699 euróért, és a 12 TiB-os csomag (4×3 TiB HDD 1149 euróért. Emellett 128 GiB SSD is rendelhető az Iomegától, mindössze 369 euróért.

Az Iomega StorCenter px12-350r egységekre három év garancia érvényes napi nyolc órában heti öt napon hívható telefonos tanácsadással. Opcionális szolgáltatásként kérhető az Iomega Enhanced Service Plan, mely heti hét napon keresztül napi 24 órában van segítségünkre telefonon keresztül csere lehetőségével.

Az Iomega honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény