FőoldalRendszerintegrátorA Norton 2012-es termékei minden eddiginél átfogóbb védelmet nyújtanak a kiberbűnözők ellen
2011. szeptember 12., hétfő ::

A Norton 2012-es termékei minden eddiginél átfogóbb védelmet nyújtanak a kiberbűnözők ellen

A Symantec elérhetővé tette a Norton Internet Security és Norton Antivirus új, 2012-es változatát, valamint számos új terméket, mindennek előtt a Norton Everywhere kezdeményezést, amely védelmet nyújt a fogyasztóknak, bárhol is legyenek - bármely földrajzi területen, platformon, készüléken, vagy digitális eszközön. A Norton mobil és felhő alapú technológiával bemutatja a Norton 2012-es termékek új szolgáltatásait, valamint a Norton Tablet Security és Norton Anti-Theft-et

A legújabb Norton Antivírus és Norton Internet Security 2012 célja, hogy tovább erősítse a Norton piacvezető helyzetét a védelem és teljesítmény területén, miközben fokozza az általános felhasználói élményt. A Norton további újdonságai túlmutatnak a hagyományos internetbiztonsági szolgáltatásokon, és egyedülálló védelmet biztosítanak a táblagépek és mobileszközök számára is. Ezeken kívül nem csak biztonsági megoldásokat kínál az egész családnak, de lehetőséget is, hogy megtaláljuk az elveszett, vagy ellopott laptopunkat, illetve androidos készülékeinket.

"Az elmúlt években tanúi lehettünk a készülékek, platformok és alkalmazások robbanásszerű növekedésének. Azonban ezek az izgalmas változások új digitális veszélyek megjenését is jelentik, így a fogyasztóknak mindennél nagyobb szükségük van arra, hogy megvédjék őket a kiberbűnözéstől. A világ legnagyobb biztonsági szoftverszolgáltatójaként, a Norton továbbra is arra törekszik, hogy ügyfelei számára védelmet nyújtson bárhol, bármilyen digitális eszköz mellett is döntenek" - mondta Gombás László, a Symantec magyarországi képviseletének szakértője.

A Norton 2012-es biztonsági megoldásai
A Norton 2012-es termékeinek legújabb funkciói az újonnan megjelenő fenyegetések ellen lépnek fel, és erős védelmet biztosítanak a felhasználók egyik legnagyobb aggodalmának enyhítésére: a személyes adatok online védelmének érdekében. Emellett a Norton erős kombinációját biztosítja a hírnéven, fájlon, viselkedésen és hálózaton alapuló védelemnek annak érdekében, hogy a legátfogóbb biztonsági megoldásokat nyújtsa. A főbb biztonsági technológiák és használhatósági fejlesztések a következőek:

  • Norton Identity Safe a felhőben - Ez a szolgáltatás biztonságban tartja a személyes és pénzügyi adatokat a kiberbűnözőktől, valamint megvédi a felhasználókat a hamis weboldalaktól. Új, letisztult felülettel, egyszerűsített bejelentkezési folyamattal és jelszótárolási képességekkel a felhőben megkönnyíti a hozzáférést bármely számítógépről, amelyen a Norton Internet Security 2012 van telepítve.
  • Norton Management - Az új web-alapú funkció segítségével a felhasználók a világ bármely pontjáról kezelhetik a Norton termékeiket. Ez azt jelenti, hogy távolról hozzáadhatnak Norton terméket, hozzáférhetnek a biztonsági beállításokhoz és frissíthetik az előfizetésüket, ezzel egyszerűvé téve az eszközeik egészségi állapotának ellenőrzését. Ezenfelül akár rendbehozhatják a felmerülő problémákat anélkül, hogy személyesen jelen kellene lenniük.
  • Norton Insight - A Norton egyedülálló hírnéven alapuló biztonsági technológiája felhasználja az anonim szoftver elfogadási mintákat, amivel a Symantec több millió felhasználója járul hozzá ahhoz, hogy a szolgáltatás automatikusan felismerje és blokkolja az addig ismeretlen rosszindulatú szoftvereket.
  • Download Insight - Ez az alkalmazás ellenőrzi az összes letöltött fájl biztonsági állapotát még a telepítés előtt, és az újításoknak köszönhetően a felhasználók számára további információkat biztosít az alkalmazás várható stabilitásáról az adott környezetben, szintén a Symantec felhasználóinak stabilitási tapasztalatai alapján.
  • SONAR - A továbbfejlesztett SONAR technológia nyomon követi a futó alkalmazásokat annak érdekében, hogy kiszúrja a gyanús viselkedést, illetve gyorsan felismerje és letiltsa a korábban ismeretlen fenyegetéseket.
  • Norton User Experience - A korszerűsített központi felhasználói felületről, a Norton 2012 gyors hozzáférést biztosít a Norton Mobile Security Lite, Norton Cybercrime Index, Norton Online Family szolgáltatásokhoz, valamint a Norton Safe Web honlapértékelő szolgáltatáshoz.

A Norton új 2012-es termékeivel továbbra is megőrizte piacvezető szerepét a védelem és teljesítmény területén. Ez már a második egymást követő év, amikor a Norton első helyezést ért el teljesítményével az AV-TEST Institute tesztelései alapján. Ezenfelül a Norton Internet Security 2012 szintén előkelő első helyet kapott a PassMark Software és az AV-Comparatives teszteken. A Symantec belső tesztelései alapján a Norton 2012 a díjnyertes 2011-es változatot is felülmúlja: 30 százalékkal gyorsabb vizsgálatot, 17 százalékkal gyorsabb boot időt és 24 százalékkal gyorsabb fájlmásolást tesz lehetővé.

Személyek és adataik védelme
A Norton számos új ajánlattal rendelkezik a Norton Everywhere kezdeményezésen belül, amelyek túlmutatnak az internetbiztonságon és megadják a fogyasztóknak a lehetőséget, hogy megvédjék magukat és családjukat a különböző eszközökön és platformokon.

  • Norton Tablet Security - A következő hónapokban elérhető új változatot speciálisan az androidos táblagépekre tervezték, hogy megvédje a készüléket, a privát és fontos adatokat arra az esetre, ha az eszköz elveszne, ellopnák, illetve vírusok vagy más fenyegetés érné.
  • Norton Anti-Theft béta - Az ingyenes webes szolgáltatás segítségével a felhasználók gyorsan és egyszerűen zárolhatják, megkereshetik és nagyobb eséllyel visszakaphatják személyi számítógépüket, laptopjukat, vagy androidos készüléküket - és ezzel együtt az értékes információkat - abban az esetben, ha valaha elveszne, vagy ellopnák. A Norton Anti-Theft béta legfontosabb funkciói közé tartozik a Sneak Peek, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy távolról aktiválják az elveszett, vagy ellopott eszköz webkameráját, ezzel felfedve a személyt, akinél a készülék megtalálható.
  • Norton Online Family Android és iOS felhasználóknak - A béta verzió után ez az ingyenes mobil alkalmazás lehetővé teszi a Norton Online Family-t használó szülők számára, hogy nyomon követhesség a gyerekeik online tevékenységét, és beállítsák a gyerekek számára a "Házirendet" iPhone-on, iPad-en, iPod-on, vagy androidos készülékeken keresztül.

Ezek az új mobilvédelmi szolgáltatások kiegészítik a meglévő Norton Mobile Security Lite és a teljes funkcionalitással bíró Norton Mobile Security termékeket. A szolgáltatások tökéletesen ötvözik a lopásgátló funkciókat az erőteljes kártékony programok elleni védelemmel, amely biztonságérzetet nyújt a felhasználóknak akkor is, ha a telefonjuk elveszne, ellopnák, vagy kártékony program veszélyeztetné őket.

Árak, elérhetőség és kompatibilitás
A Norton Internet Security 2012 és AntiVirus 2012 már elérhető a magyar piacon.
A Norton Internet Security egy éves díja 1 számítógépre aktuális középárfolyamon számolva 13.200 Ft (47,99 euró), három számítógépre pedig 18.700 Ft. A Norton Antivirus egy éves díja 1 számítógépre 9.900 Ft (67,99 euró), három számítógép esetén pedig 14.300 Ft (51,99 euró), szintén középárfolyamon számolva. A Norton új termékeihez kapcsolódó mobilbiztonsági megoldások, illetve az Android marketen elérhető mobil alkalmazások hazánkban jelenleg még nem kerültek forgalmazásra. Norton 2012 termékek rendszerkövetelményei a következőek: Microsoft Windows XP (32 bites) Home/Professional/Tablet PC/Media Center Service Pack 2 vagy újabb javítócsomaggal, Microsoft Windows Vista (32 bites és 64bites) és a Microsoft Windows 7 (32-bites és 64 bites), mindkettő a Starter/Home/Basic/Home Premium/Business/Ultimate csomaghoz.

Norton 2012 hasznos linkek:

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény