FőoldalRendszerintegrátorKiváló minőségű nyomtatás pillanatok alatt: új Canon PIXMA iP4950
2011. augusztus 26., péntek ::

Kiváló minőségű nyomtatás pillanatok alatt: új Canon PIXMA iP4950

A Canon bemutatta az új, nagy teljesítményű PIXMA iP4950 fotónyomtatót. A PIXMA iP4850 helyébe lépő modell ideális az olyan szakemberek és családok számára, akik nagy sebességgel szeretnének kiváló minőségű dokumentumokat és fényképeket nyomtatni

A PIXMA iP4950 vezető nyomtatási technológiákat és innovatív szolgáltatásokat - mint például Full HD videonyomtatás vagy Easy-PhotoPrint EX - nyújt a felhasználók számára. Az ECO-adatok és az automatikus kétoldalas nyomtatás pedig biztosítják, hogy a nyomtatás minden eddiginél környezetkímélőbb legyen.

Továbbfejlesztett funkciók és kreatív rugalmasság
A PIXMA iP4950 nyomtató által kínált szolgáltatások kreatív rugalmasságot biztosítanak a felhasználók számára. A továbbfejlesztett Full HD videonyomtatással egyesíthetők a Canon digitális kompakt és tükörreflexes fényképezőgépekkel készített Full HD videofelvételek képkockái, így dinamikusabbak lesznek a kinyomtatott állóképek. Az új Sorozatkép nyomtatás funkcióval pedig egy kiválasztott rövid videoklipből a képregény effektus használatával saját történeteket nyomtathatnak.
Az Easy-PhotoPrint EX szoftver segítségével a felhasználók kedvenc képeikből fényképeket, naptárakat és albumokat nyomtathatnak. A szoftver egy szórakoztató szűrőeffektust is tartalmaz, amely lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással - például elmosódott háttér, lágy fókusz vagy halszemeffektus hozzáadásával -szerkeszthessék a fényképeket. A miniatűr effektussal a képek úgy alakíthatók, mintha kisléptékű makettet ábrázolnának, a játék-fényképezőgép effektust alkalmazva pedig úgy néznek ki mintha lyukkamerával készültek volna.

Környezetbarát funkciók
Az automatikus kétoldalas nyomtatásnak köszönhetően az új modell automatikusan nyomtat a lap mindkét oldalára. Segítségével kevesebb hulladék keletkezik, így csökken a nyomtatás környezetkárosító hatása. Az új ECO-adatok szolgáltatás pedig megmutatja, hogy mennyi papír takarítható meg, és mennyivel csökken a CO2-kibocsátás. A nyomtató 5 egyedi tintatartálya megkönnyíti az egyes tintatartályok cseréjét, ezáltal optimalizálható a tintafogyasztás, és alacsonyabb szinten tarthatók a költségek.

Prémium PIXMA minőség
A PIXMA iP4950 a Canon fejlett FINE nyomtatási technológiájának segítségével akár 1 pikoliteres cseppekkel és 9600 dpi felbontással készíthetők professzionális minőségű nyomatok, illetve éles és életteli szöveges dokumentumok. A PIXMA iP4950 kiemelkedő, 12,5 kép/perc ISO ESAT nyomtatási sebességet ér el monokróm, illetve 9,3 kép/perc sebességet színes nyomtatás esetén. Így körülbelül 20 másodperc alatt készít el egy 10×15 cm-es, szegélynélküli fényképet.
A PIXMA iP4950 közvetlen lemezre nyomtatást biztosító funkciója a személyre szabható CD- és DVD-gyűjtemények készítése érdekében számos új, testreszabható lemezcímke és borító sablont tartalmaz.
A PIXMA iP4950 2011. szeptember végétől lesz elérhető Európában.

PIXMA iP4950 legfontosabb jellemzői

  • Nagy teljesítményű fényképnyomtató automatikus kétoldalas nyomtatással és közvetlen lemezre nyomtatási funkcióval
  • 5 egyedi tintatartály a tintafelhasználás optimalizálása érdekében
  • Kiváló fényképminőség akár 9600 dpi felbontással és akár mindössze 1 pikoliteres tintacseppekkel
  • Gyors dokumentumnyomtatás: kb. 12,5 kép/perc (monokróm) és 9,3 kép/perc (színes) (ISO ESAT)
  • 10×15 cm-es, szegélynélküli fénykép nyomtatása kb. 20 másodperc alatt
  • ChromaLife100+ rendszer, amelynek köszönhetően a kinyomtatott fényképek albumban tárolva több mint 300 évig gyönyörűek maradnak
  • Fejlett nyomathordozó-kezelés: automatikus kétoldalas nyomtatás, kétirányú papíradagoló és közvetlen nyomtatás lemezre
  • A Full HD videonyomtatással a HD videofelvételekből nyomtathatók fényképek
  • Intelligens webes nyomtatás az Easy-WebPrint EX szoftverrel
  • Eredeti tinták használata esetén hozzáférés a CREATIVE PARK PREMIUM szolgáltatáshoz

A Canon honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény