FőoldalRendszerintegrátorA Sharp az A3-as fekete-fehér multifunkciós nyomtatópiac uralmára tör
2011. július 06., szerda ::

A Sharp az A3-as fekete-fehér multifunkciós nyomtatópiac uralmára tör

Három új készülék készíti elő a terepet az új, nagyobb választék számára, ami nagyobb választási szabadságot és több értéket hoz a 16-25 lap/perces szegmensben, kiváló ár/érték arányban

A Sharp kampányt indított a 16-25 lap/perces, fekete-fehér, A3-as multifunkciós nyomtatók piaca jelentős részének megszerzéséért, s ez alkalomból három új eszközt mutat be egyszerre. A gyártó azt reméli, hogy a vásárlók kedvezően fogadják a kiemelkedően jól konfigurálható, energiahatékony modellek szélesebb választékát.
"Az ilyen kategóriájú multifunkciós nyomtatókat a legkülönfélébb érdekeltségű és méretű vállalkozások vásárolják, amelyek igényei igen széles skálán mozognak" - nyilatkozta Szabó Zsolt, a Sharp hazai fióktelepének ügyvezetője. "A mi szemléletünk szerint annyiféle lehetőséget kell kínálnunk a számukra, amennyit csak lehet, továbbá olyat, amelyben megtalálható a megfelelő konfiguráció bármely irodai környezethez."
Az AR-5623N, AR-5620N és AR-5618N típusoknál (egyenként 23, 20 illetve 18 lap/perces kapacitással) a "Full Colour" lapolvasó, valamint a kétoldalas nyomtatási és fénymásolási funkció már mind alaptulajdonságok.
Emellett a felhasználó egy sor, nagyobb értéket jelentő további jellemzőt, így extra papírtálcát, szekrényt, a kétoldalas dokumentumok kötegelt feldolgozásához fordítós, egymenetes lapadagolót ("reversing single-pass feeder"), és akár Sharpdesk dokumentumkezelő szoftvert is választhat.
Minden modellt úgy terveztek, hogy környezeti hatásuk minimális legyen és automatikus kikapcsoló funkcióval, energiahatékony "Pre-Heat Mode" funkcióval és különleges festéktakarékos ("Toner Save") beállítással egyaránt rendelkezzenek.

A Sharp honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény