FőoldalRendszerintegrátorAz újgenerációs Ellipse ECO használata jelentős energiamegtakarítást jelent
2011. június 27., hétfő ::

Az újgenerációs Ellipse ECO használata jelentős energiamegtakarítást jelent

Az Eaton Ellipse ECO, az Eaton legjobban keresett termékének legújabb változata kompakt áramvédelmet nyújt a különböző vállalati elektromos eszközök, például a számítógépek, munkaállomások, telefonberendezések és POS terminálok számára. Elődjéhez hasonlóan, az Ellipse ECO-t is offline topológia jellemzi, és megvédi az irodai alkalmazásokat a leggyakoribb áramkimaradások, például a meghibásodások és áramtüskék ellen

Akár 25%-os energiamegtaka rítás EcoControllal
Az új és továbbfejlesztett Ellipse szünetmentes tápegység tartalmazza az EcoControl funkciót, amely akár 25%-os energiamegtakarítást jelent az előző generációs termékekkel összehasonlítva.
"Több mint 10 évnyi piaci jelenlét után, több millió eladott készülékkel az EMEA régióban, az Ellipse az egyik legfontosabb és legjobban keresett termékünk lett a szünetmentes iparágban" - mondta Christophe Jammes, az Eaton Power Quality, EMEA részlegének termékmenedzsere.
"Az új, továbbfejlesztett típussal, és annak EcoControl funkciójával jelentős energiamegtakarítást kínálunk. Ez egyértelmű értéket és megtakarítást jelent az ügyfeleknek."
Az EcoControl automatikusan lekapcsolja a perifériákat, amikor a főkészüléket (a legfelső dugaljhoz csatlakoztatott készülék) kikapcsolják. Az USB csatlakozóval rendelkező szünetmentes áramforásokkal használható EcoControl a mellékelt energiagazdálkodási szoftverrel aktiválható és állítható be. A szünetmentes áramforrás egy fő aljzattal rendelkezik az asztali számítógép számára, és egy vagy két EcoControl aljzatot tartalmaz a nem kritikus perifériák számára. Az Ellipse ECO tartalmaz speciális áramtüske védelmet is, amely egyedi Eaton funkció.
"Az ügyfelek két dolgot várnak a szünetmentes áramforrásoktól: akkumulátoros ellátás és áramvédelem. Az ellátás mellett az Ellipse ECO nagy teljesítményű védelmet is biztosít a károsító áramtüskék ellen, a forrás akár az atmoszférából, akár az ipari hálózatból származik." - tette hozzá Jammes. "Az Ellipse ECO egyben egy igen megbízható szünetmentes áramforrás, melyet az IEC 61643-1, az áramtüske ellen védő eszközökre vonatkozó biztonsággal és teljesítménnyel kapcsolatos nemzetközi szabvánnyal való megfelelés is igazol."

A lapos kialakítás többféle felhasználást tesz lehetővé

Az Ellipse ECO extra lapos kialakításával és többféle rögzítési lehetőségével függőleges készülékként az asztal alá is szerelhető, vízszintes készülékként a monitor alá helyezhető, továbbá az opcionális készletekkel fiókba vagy falra is rögzíthető. A korábbi modellekhez hasonlóan kis méretű Ellipse ECO egyszerűen felszerelhető a korlátozott hellyel rendelkező környezetekbe is.
Ötféle névleges teljesítménnyel érhető el: 500, 650, 800, 1200 és 1600 VA. Az 500- as, 650-es és 800-as típusok négy aljzattal rendelkeznek - három áramtüske védelemmel és akkumulátoros ellátással, egy pedig áramtüske védelemmel, az 1200-as és 1600- as típusoknál négy aljzat rendelkezik áramtüske védelemmel és akkumulátoros ellátással, négy pedig áramtüske védelemmel. A szünetmentes áramforrás francia (FR), Schuko (DIN) és IEC szabványú aljzattal rendelhető.
Az Ellipse ECO kompatibilis minden gyakori személyi számítógép operációs rendszerrel, beleértve a Windows-t, a Linuxot és a Mac OS X-et. A legújabb energiagazdálkodási szoftver frissítései letölthetők az Eaton weboldaláról. A szünetmentes tápegység korlátlan jótállással rendelkezik a csatlakoztatott berendezésekre vonatkozóan áramingadozás okozta károk esetén.
Az Eaton Ellipse ECO 2011 júniusától kapható, és átveszi az Ellipse ASR helyét.

Ellipse ECO legfontosabb jellemzői és előnyei

  • Akár 25%-os energiamegtakarítás az EcoControl funkcióval
  • Megfelel az áramtüske védelemre vonatkozó IEC 61643-1 szabványnak
  • Széles névleges teljesítmény választék: 500/650/800/1200/1600 VA
  • 4 vagy 8 francia vagy Schuko (DIN) aljzat; elérhető IEC szabványú aljzatokkal is
  • USB port, adatvonal védelem, beleértve a telefon, internet és ethernet-kapcsolatot
  • Extra lapos kialakítás, többféle rögzítési lehetőség

Az Eaton honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény