FőoldalRendszerintegrátor"Automation becomes easy"
2011. június 07., kedd ::

"Automation becomes easy"

A KUKA Robot Csoport legújabb termékgenerációja A KUKA Robot Csoport legújabb termékgenerációjának tagja a QUANTEC robotsorozat a vállalat korábbi nagy sikerű termékeit a comp és 2000 sorozatot váltja fel a szortimentben. A KR C4 robotvezérlés, úgymint a KUKA smartPAD kezelőpanel és a KUKA.WorkVisual szoftver platform is igazolja, hogy a KUKA termékei megkönnyítik az automatizálást

A robottechnikában először találkozhatunk olyan robotcsaláddal, amely egyedülálló módon a teljes, 90-300 kg-ig terjedő nagy teherbírású robotok tartományát lefedi, és mindezt 2.500 - 3.100 mm hatósugarú karkinyúlás mellett érik el. Széles - 15 alap robottípust tartalmazó - robotválasztékával, különböző felhasználási módjaival a QUANTEC sorozat teljes mértékben megfelel a vevők által támasztott magas minőségi követelményeknek.

Egyszerűen kompakt: a QUANTEC robotsorozat

A QUANTEC sorozat robotjait a mintegy 160 kg-mal kisebb súly és 25%-kal kisebb térfogat jellemzi. A hatósugár és a teherbírás azonban változatlan maradt, így ez a sorozat a legnagyobb teljesítménysűrűségével piacvezető. A QUANTEC sorozatú robotok osztályukban a legkisebbek, lecsökkent helyigényükkel a termelésben a potenciális alkalmazások számára teljesen új területeket nyitnak meg - beleértve még a szűk helyeken való munkavégzést is.

Egyszerűen biztonságos: KR C4 - a jövő vezérlőrendszere

Produktívabb, biztonságosabb, rugalmasabb és mindenek előtt intelligensebb. E célok eléréséért fejlesztette ki a KUKA ezt az alapvetően új, tisztán strukturált rendszerarchitektúrát, mely főként a nyílt és teljesítő képes adatbázisokra koncentrál. A KR C4 új hardver és szoftverarchitektúrájának segítségével az összes dedikált vezérlés közvetlenül kommunikál. Megszakítás nélkül. Valós időben.

Egyszerűen szenzitív: KUKA smartPAD - a robotok vezérlésének legegyszerűbb módja

Touch-Screen. Grafikai támogatás. Rugalmas interakciók. Minél többet tudnak a robotok, annál intuitívabban használható kezelőfelületekre van szükség a robotkezelésben. A KUKA smartPAD intelligens és interaktív dialógusai a felhasználó számára a folyamatokat transzparens módon ábrázolják. A smartPAD-dal mind a nyolc tengely átkapcsolás nélkül közvetlenül vezérelhető. Rengeteg funkció 1 kg-ba tömörítve.

Egyszerűen következetes: KUKA.WorkVisual

Átjárható metódusok. A programozás és a konfiguráció egyszerűen is lehetséges. A WorkVisual a KR C4 robotvezérléshez kifejlesztett univerzális szoftverrendszer. A KUKA saját fejlesztése egy program életciklusának minden területét lefedi.

A kulcs az egyszerűség
A KUKA Robot Csoport legújabb termékgenerációja felhasználóbarát alkalmazásainak köszönhetően választ ad arra a kérdésre, hogyan lehet az automatizálás egyszerű: "Automation becomes easy."

A KUKA honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény