FőoldalKonstruktőrZökkenőmentes összekapcsolás az Ethernet TSN-nel
2020. március 12., csütörtök ::

Zökkenőmentes összekapcsolás az Ethernet TSN-nel

A Renesas Electronics Corporation bejelentette az R-IN32M4-CL3 IC fejlesztését az ipari ethernethez (IE). A Renesas legújabb ipari hálózati eszköze támogatja a CC-Link IE időérzékeny hálózatot (TSN), amely a következő generációs Ethernet TSN technológia kommunikációs szabványa

Mint az egyik első vezérlő, amely támogatja a CC-Link IE TSN-t, az R-IN32M4-CL3 eleget tesz az alkalmazások közötti, a másodperc egymilliomod részénél is kisebb szinkronizálási pontosság szigorú előírásainak, felgyorsítva a TSN támogatását olyan alkalmazásoknál, mint például AC szervók, működtetők és képérzékelők, amelyek nagy sebességű reagálást igényelnek, csakúgy, mint a hálózati kommunikációban széles körben használt vezérlő I/O-k. Ennek eredményeként a felhasználók képesek például rendkívül nagy sebességű és nagy pontosságú mozgásvezérlésre. Ezenkívül a TSN lehetővé teszi az információtechnológiai (IT) hálózatok és az operatív technológiai (OT) hálózatok közötti zökkenőmentesen összekapcsolt együttműködést, elősegítve a terméktípusok vagy a gyártási mennyiségek valós időben történő megváltoztatását, ugyanakkor rugalmas támogatást nyújt a változó mennyiségű különböző terméktípusok gyártásához is, és összességében növeli a gyár termelékenységét.

„A mozgásvezérléshez szükséges nagy sebességű hálózatok nélkülözhetetlenek a hatékony és rugalmas gyártás támogatásához, miközben növelik a termelékenységet – mondta Toshihide Tsuboi, a Renesas Electronics Corporation IoT és infrastruktúra-üzletága ipari automatizálási ágának alelnöke. – Nagyon izgatottak vagyunk, hogy gyártói lehetünk a kommunikációs IC-k első hullámának, amelyek CC-Link IE TSN-támogatást nyújtanak, és lehetővé teszik ügyfeleink számára, hogy az elsők között vezethessék be ezt az eszközt gyáraikban most és a jövőben is."

Az illesztőprogram-szoftverek mellett a Renesas a fejlesztők számára alapvető TCP/IP protokollszoftvert, CC-Link IE TSN protokollszoftvert és CC-Link IE Field protokollszoftvert is biztosít. A Tessera Technology, Inc., a Renesas egyik partnergyártója fejlesztőkártyát kínál, a Renesas pedig kézikönyvet, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára az ipari alkalmazások fejlesztésének gyors indítását, az új technológia beépítésével.

A Renesas honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény