FőoldalKonstruktőrSüllyesztett szerelésű vezérlő és kijelző egységek intelligens gyártóberendezések számára
2019. november 05., kedd ::

Süllyesztett szerelésű vezérlő és kijelző egységek intelligens gyártóberendezések számára

Az RS Components a Schneider Electric Harmony XB4F sorozatú süllyesztett szerelésű nyomógombokkal, választókapcsolókkal és jelzőlámpákkal egészítette ki termékválasztékát. Az ipari automatizálásban és az intelligens gyártási alkalmazásokban való használatra tervezett Harmony XB4F sorozat vonzó, korszerű és ergonomikus kinézetet és érzést biztosít az új gépeknek és kezelőpaneleknek, továbbá meglévő berendezések jelentős költségek nélküli korszerűsítéséhez is ideális

A Harmony XB4F sorozat a Schneider Electric fém vezérlő- és jelzőegységei szélesebb Harmony XB4 termékkörének része, amely ötvözi a szerelés egyszerűségét, a hatékonyságot, a rugalmasságot és a robusztusságot.

A krómozott fémkeretes XB4 egységek zseniális reteszelő rendszerrel rendelkeznek, amely egyetlen csavarral rögzített bepattintható fejből és házból áll, az érintkezők kialakítása pedig megakadályozza a vibrációt, segítve az egyszerű de biztonságos szerelést és bekötést.

A Harmony XB4F sorozat megőrzi az eredeti XB4 termékkör összes jó tulajdonságát, továbbá 30 mm átmérőjű keretekkel rendelkezik, amelyek süllyesztve építhetők a panelbe az elegánsabb és korszerű megjelenéshez, többletköltség nélkül. Az XB4F sorozat a következőket foglalja magában:

  • Rugó visszatérítéses nyomógombos egységek, jelölés nélkül vagy funkcionális jelölésekkel, opcionálisan kiemelkedő gombbal vagy beépített LED-megvilágítással
  • Választókapcsolók normál vagy hosszú karral és LED-megvilágítás opcióval
  • Kulcsos kapcsolók rugós visszatérítéssel vagy helyben maradó opcióval
  • LED jelzőlámpák.

Az RS eszközspecifikációk széles körét kínálja, valamint élénk színű gombok, kapcsolók és LED-ek palettáját, hogy javítsa a panelek ergonómiáját, valamint testre szabott stílust határozzon meg, és javítsa a megcélzott gépek és panelek érzékelhető minőségét.

Az összes Schneider Electric Harmony XB4F vezérlő- és kijelző egység IP66, IP66K, IP67 és IP69 besorolású, biztosítva a megbízható működést. Az egész sorozat elérhető az RS kínálatában az európai, közel-keleti és afrikai, valamint az ázsiai csendes-óceáni térségben.

Az RS Components kapcsolódó honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény