FőoldalKonstruktőrÚj elektronikai szakkönyv és cikkgyűjtemény
2019. január 11., péntek ::

Új elektronikai szakkönyv és cikkgyűjtemény

Az Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH – Európa egyik legjelentősebb elektronikai alkatrész disztribútora – a műszaki értékesítést segítő, a képviselt gyártók termékeinek használhatóságát és működési elvét bemutató, saját kiadású elektronikai szakkönyvsorozatot gondoz évek óta, melynek immáron az ötödik részét adta ki az év elején

Az értékesítés műszaki jellegének erősítésére szükségesnek tartották a pusztán jellemzőkre szorítkozó katalógus-jellegű támogatás kiegészítését témába vágó szakkönyvvel. A most megjelent kiadványt megelőzően a korábbi négy rész legfontosabb cikkeit aktualizálva és gyűjteményes formában megjelenítő magyar nyelvű kiadvánnyal együtt került bemutatásra a tavaly novemberi müncheni Electronica kiállításon az összefoglaló angol nyelvű kötet is.

A könyvsorozatban szereplő írások az elektronika több területét érintik, alkatrészek és megoldások is nagyító alá kerülnek. A cél kettős: egyrészt a partnerek számára készülnek folyamatosan olyan írások, melyek segítik őket a tervezési munkájuk során az Endrich által kínált megoldások részletes bemutatásával, és az adott célra rendelkezésre álló egyéb technológiákkal való összehasonlítás útján. A másik fontos cél, hogy a szerte Európában tevékenykedő értékesítő mérnökök számára egy egyedi eszközt álljon rendelkezésre a cég műszaki kompetenciájának alátámasztására.

A Magyarországon készült könyvsorozatban szereplő cikkeket hazai folyóiratokban, illetve német, angol, bolgár és spanyol nyelvterületen is publikálta az Endrich. Írásaik folyamatosan jelennek meg az Elektronet, a Jövő gyára, a New Technology Magazin és a Magyar Elektronika nyomtatott és online kiadásaiban, valamint a SouthEast European Industrial Market, az Industrial Products and Applications Magazine, a Revista Española de Electrónica és a Bodo's Power hasábjain, tavaly óta pedig Nagy-Britanniában is olvashatóak az EngineerLive.com oldalon. A sorozat és az általa képviselt koncepció korábban a Hungexpo Ipar Napjai nagydíját nyerte el.

A kiadvány online változata szabadon hozzáférhető bárki számára a http://electronics-articles.com oldalon magyar és angol nyelven.

Reméljük, hogy a magyar mérnöktársadalom is hasznosnak találja ezt a könyvet és az érdeklődők rendszeresen látogatják majd az új online felületet is!

Az Endrich Bauelemente Vertriebs GmbH honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény