FőoldalKonstruktőrNyerje meg a Microchip SAM L11 Xplained Pro fejlesztőplatform-kártyát!
2018. november 26., hétfő ::

Nyerje meg a Microchip SAM L11 Xplained Pro fejlesztőplatform-kártyát!

Nyerje meg az ELEKTRONET játékában a Microchip SAM L11 Xplained Pro fejlesztőplatform-kártyát (MPN: DM320205)!

A Microchip SAM L11 Xplained Pro fejlesztőkártya ideális megoldás az ultraalacsony fogyasztású SAM L11 ARM® Cortex®-M23-alapú mikrokontroller köré épített beágyazott rendszerek fejlesztéséhez. Az új SAM L11 mikrokontroller támogatja az ARM TrustZone® for Armv8-M programozási környezetet, amely hardveres leválasztást biztosít a tanúsított könyvtárak, IP-k és alkalmazáskódok között. A Microchip a megkérdőjelezhetetlen biztonságot chipszintű behatolásvédelemmel, biztonságos bootolással, titkosított kulcstárolással garantálja, amely a TrustZone-technológiával kombinálva kiváló védelmet nyújt a végfelhasználói alkalmazásokban távoli vagy helyi támadásokkal szemben.

Az SAM L11 Xplained Pro fejlesztőkártya tartalmaz egy microBUS foglalatot és Xplained pro bővítőhelyeket, amelyek a fejlesztést bővíthetővé teszik Mikroelektronika illesztőkártyákkal és Xplained pro bővítőkitekkel is. A fejlesztőkészlet tartalmaz integrált beágyazott hibakeresőt és egy Xplained Pro analóg modult (XAM) is, amelyek az adatvizualizáló eszközzel lehetővé teszik a teljesítményfelvétel monitorzását és elemzését valósidőben.

A Pro fejlesztőkészlet minden SAM L10/11-sorozatú mikrokontrollert támogat az Atmel Studio 7 integrált fejlesztőkörnyezeten keresztül, az IAR Embedded Workbench-ből, az ARM Keil® MDK-ból, illetve az Atmel START-ból. A Microchip QTouch® Modular Library, a 2D Touch Surface Library és a QTouch Configurator támogatása szintén rendelkezésre áll a fejlesztés további egyszerűsítése érdekében.

Ha szeretné megnyerni a Microchip SAM L11 Xplained Pro fejlesztőplatform-kártyát, látogasson el a http://page.microchip.com/elektro-saml11.html weboldalra, és töltse ki a címen található részvételi űrlapot adataival!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény