FőoldalKonstruktőrNyerje meg a Microchip SAMA5D2 Xplained Ultra fejlesztőplatform-kártyát!
2018. szeptember 17., hétfő ::

Nyerje meg a Microchip SAMA5D2 Xplained Ultra fejlesztőplatform-kártyát!

Nyerje meg az ELEKTRONET játékában a Microchip SAMA5D2 Xplained Ultra fejlesztőplatform-kártyát (MPN: ATSAMA5D2C-XULT)!

A Microchip SAMA5D2 Xplained Ultra fejlesztőplatform-kártya a SAMA5D2-sorozatú MPU köré elgondolt rendszerek gyors és hatékony fejlesztésének és az ehhez kapcsolódó prototípusgyártás elengedhetetlen kelléke.

A SAMA5D2-sorozatú MPU-k nagy teljesítményű és ultraalacsony fogyasztású ARM Cortex-A5 processzormagot tartalmaznak. A Cortex-A5 processzormag maximális órajel-frekvenciája 500 MHz, eszköztárának része az ARM NEON SIMD utasításfeldolgozó, a 128 KiB másodszintű gyorsítótár és a lebegőpontos gyorsító is. A SAMA5D2 MPU-k többféle memóriaszabvánnyal kompatibilisek, beleértve a legújabb generációk képviselőit is, úgymint a DDR3, LPDDR3 vagy QSPI flash, továbbá korszerű perifériák (EMAC, USB, dupla CAN, akár 10 UART stb.) és interfészek (TFT LCD vezérlő, PCAP- és rezisztív érintésérzékeny kijelzővezérlő, D-osztályú erősítő, audio PLL, CMOS szenzorinterfész stb.) rendkívül széles skáláját vonultatják fel. Manapság a beágyazott alkalmazások biztonsága is alapvető fontosságú kérdés a felhasználói adatok biztonságos tárolása és az ellenőrzött adatmozgás szempontjából, ennek megfelelően a SAMA5D2-sorozatú MPU-k fejlett szolgáltatásokat biztosítanak az ARM TrustZone, behatolásérzékelés, titkosított adattárolás, hardveres titkosításgyorsító, a külső DDR vagy QSPI memóriában tárolt kódokat visszafejtő on-the-fly dekóder, valamint a titkosított bootloader formájában.

A SAMA5D2 Xplained Ultra fejlesztőplatform-kártyával a kigondolt célalkalmazás fejlesztése, prototípusának legyártása és az alkalmazás egyedi igényeire alakítása rendkívül hatékony és gyors. A fejlesztőplatform-kártya eMMC és DD3 memóriát, illetve gazdag interfészkészletet is tartalmaz.

A Linux-alapú szoftvercsomag elősegíti a fejlesztés egyszerű és zökkenőmentes indulását, a számtalan csatlakozó és bővítőport segítségével pedig a beágyazott rendszer tudása és szolgáltatásai könnyedén az egyedi elképzelésekhez alakíthatók, egyszerű hozzáférést biztosítva akár a D-osztályú erősítőhöz vagy a kapacitív érintőkijelző vezérlőjéhez.

Ha szeretné megnyerni a Microchip SAMA5D2 Xplained Ultra fejlesztőplatform-kártyát, látogasson el a http://page.microchip.com/eleknet-sama5d2.html weboldalra, és töltse ki adataival a címen található részvételi űrlapot!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény