FőoldalKonstruktőrNagy teljesítményű, 35–150 W-os, vázra szerelhető SMPS-család
2018. augusztus 01., szerda ::

Nagy teljesítményű, 35–150 W-os, vázra szerelhető SMPS-család

Az RS Components tovább bővítette RS Pro portfólióját, hogy nagy teljesítményt és ár-érték arányt nyújtson a több mint 80, vázra szerelhető, kapcsolóüzemű tápegység (SMPS) családjának bevezetésével

Az új termékcsalád, az RS Pro márkanévre építve és rugalmas választékot kínálva a tervezők számára, 15 W és 1000 W közötti teljesítményt biztosít, valamint 5 V, 12 V, 24 V, 36 V vagy 48 V fix, DC egykimenetes lehetőségeket kínál. A kimenetek ±10%-on belül vannak szabályozva, a kimeneti ingadozás és zaj értéke akár olyan kicsi is lehet, mint 120 mVp-p 12 V-nál.

A kiváló minőségű komponensekkel és a legkorszerűbb teljesítmény-konverziós topológiával rendelkező tápegységek egyes változatoknál több mint 90%-os hatékonyságot érnek el. A terhelés nélküli fogyasztás 0,2 W-nál alacsonyabb, a teljesítményfelvételtől függően. Az alapul szolgáló minőségi tervezési elvek gyors felfutási időt, alacsony bekapcsolási túláramot és hosszú tartási időt eredményeznek. Könnyű és kompakt kivitelben, zárt vagy nyitott keretben, a méret és a tömeg 99×82×30 mm-re és 0,23 kg-ra csökkent a 35 W-os modelleknél. A 150 W-os modellek: 159×97×30 mm és 0,48 kg.

Beépített átfogó biztonsági funkciók, többek között a gyorsan változó áramerősségi üzemmódú rövidzárlat elleni védelem automatikus visszaállással, akár 150%-os túlterhelési képességgel, valamint túlfeszültség elleni védelemmel a 100 W-os és 150 W-os modelleknél. A tápegységeket kiváló megbízhatóságra tervezték, szabad levegőáramlású hűtéssel, széles működési hőmérsékleti tartománnyal és hosszú élettartammal. Minden szállított terméket elöregedési tesztnek vetnek alá, és három év garancia vonatkozik rájuk.

Minden RS Pro modell CE és UL jóváhagyással és univerzális AC bemenettel rendelkezik, amely a világon bárhol lehetővé teszi a hálózati feszültségről történő működtetést. Az EN55022 Class-B EMC megfelelőség és a 100 MΩ-os szigetelési ellenállás 500 VDC esetén leegyszerűsítheti a tervezést a készülékek széles választékánál, beleértve az orvosi eszközöket is.

A vázra szerelhető, kapcsolóüzemű tápegységek RS Pro családját az RS az EMEA-országok és az ázsiai csendes-óceáni térség országai számára kínálja.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény