FőoldalKonstruktőrKiváló hatásfokú DC/DC konverter lineáris szabályozók kiváltására
2018. január 24., szerda ::

Kiváló hatásfokú DC/DC konverter lineáris szabályozók kiváltására

A Murata Power Solutions bemutatta OKI-78SR-E-sorozatú, háromkapcsos, nemizolált DC/DC-átalakítósorozatát, amely megfelel a kedvezőtlen környezeti hatásoknak kitett, nagy igénybevételű felhasználásra is. Az új sorozatban pillanatnyilag háromféle, rögzített kimenetű modell található 3,3 V/1,5 A, 5 V/1,5 A, illetve 12 V/1 A párosításban. A konverterek költséghatékony, kiváló hatásfokú alternatívát jelentenek a T0-220/78xx-sorozatú, lineáris feszültségszabályozók számára

A teljes egészében tokozott modulok működési hőmérséklet-tartománya –40–85 °C, és gyakorlatilag tetszőleges alkalmazásban felhasználhatók, ahol szimpla 3,3, 5 vagy 12 V kimenetre van szükség. A 3,3 és 5 V kimenetű modellek bemeneti feszültségtartománya 7–36 V, míg a 12 V kimenetű modell esetében 15–36 V. Valamennyi modell vertikális vagy horizontális szerelést támogató, SIP tokozási kivitelben érhető el, a lineáris feszültségszabályozókéval kompatibilis csatlakozókiosztással. A 12 V-os OKI-78SR-12/1.0-W36E-C hatásfoka 24 V feszültségű forrás esetében meghaladja a 95%-ot, tehát még hűtőbordás hűtésre sincs feltétlenül szükség, jelentősen csökkentve az anyaggal és gyártással kapcsolatos költségeket és bonyolultságot. A biztonságot, egyszerűséget és költséghatékonyságot szolgálja az integrált, rövidzárlat, és túláram elleni védelem is.

Az OKI-78SR-E-sorozatú modellek a kategóriaelső paraméterek érdekében újgenerációs szerelési megoldásokat támogatnak. Az új modellek optimális jellemzőket biztosítanak az olyan, nagy megbízhatóságú alkalmazásokban is, mint hálózati és távközlési rendszerek, vasúti rendszerek, vezérlési megoldások, számítástechnikai installációk stb. A modulok működési hatásfoka ipari mércével mérve kiemelkedő, hűtésigényük ennek megfelelően rendkívül alacsony és emiatt kedvező, ennek tetejében még helytakarékosak is, egyszóval megadnak minden lehetőséget a lineáris feszültségszabályozók kiváltására.

A teljesítménykonverziós céllal a legfrissebb PWM-technológiát alkalmazó OKI-78SR-E-sorozatú modulok felhasználói garanciát kapnak a magas működési hatásfokra és megbízhatóságra, a burkolati konfigurációk elérhetősége pedig elősegíti a rugalmasságot. A modulok alapértelmezett szolgáltatásai között megemlíthetjük az UL biztonsági tanúsítványt, a kimagasló műszaki színvonalú termikusmenedzsment-funkciókat, a dinamikus terhelésváltási reakcióképességeket, az ipari szabványnak megfelelő tokozást és a túláram elleni védelmet is.

A Murata Power Solutions honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény