FőoldalKonstruktőrTovább bővítette beágyazott számítógépeinek kínálatát az RS Components
2017. július 28., péntek ::

Tovább bővítette beágyazott számítógépeinek kínálatát az RS Components

Az RS Components egyezséget kötött a Grinn sp. z o.o., ezzel bővítve a beágyazott számítógépmodulok és az azokhoz kapcsolódó kiegészítő termékek kínálatát. Ennek köszönhetően az ipari ügyfelek még szélesebb körű beépített rendszerdizájn-lehetőségek közül válogathatnak. Az új chiliSOM és liteSOM kártyák az egyre népszerűbb nyílt forráskódú elven alapulnak, és magas üzemi hőmérséklettel bírnak

A két vállalat egyezsége a főbb kelet-európai piacokra vonatkozik. Ez is jól mutatja, hogy az értékesítő célja, hogy minden eddiginél jobban kielégítse ügyfelei igényeit, pontosan azokat a terméket kínálva számukra, amikre szükségük van.

A chiliSOM egy ultra kicsit, rendkívül alacsony energiafogyasztású, csúcstechnológiás modul, megy egy ARM Cortex-A8 processzoron alapszik. A moduláris kialakításnak köszönhetően könnyedén beágyazható a már meglévő eszközökbe, csatlakozók használata nélkül. A chiliSOM és a chiliboard a legváltozatosabb alkalmazásokhoz használható. Üzemihőmérséklet-tartomány:
0 – 70 °C vagy -40 – 85 °C.

A liteSOM egy rendkívül alacsony energiafogyasztású, csúcstechnológiás modul, mely egy ARM Cortex-A7 Core i.MX 6UltraLite processzoron alapszik. Akár 512 MiB-os RAM-kapacitást és 2 GiB-os eMMC-t kínál. Mindössze 3,3 V-os DC tápellátásra van szükség, és 0 – 70 ˚C vagy -40 – 85 ˚C üzemihőmérséklet-tartománnyal rendelkezik. A számos egyéb interfész mellett a kártya egy 8/10/16/24 bites párhuzamos kameraérzékelő-interfészt is tartalmaz.

„Csapatunk szakosodott mérnökökből áll. A megbízható működés annak köszönhető, hogy teljes mértékben kihasználjuk képességeinket, amivel nemcsak felfedezzük, de formáljuk is a jövőt.”

„Nagy örömünkre szolgál, hogy egy ilyen innovatív beszállítóval működhetünk együtt. Az erőteljes Grinn kártyák óriási szolgálatot tesznek a kutatás és a fejlesztés terén. Ez tovább erősíti a mi piaci hatásunkat is, és olyan beszerzési forrássá válhatunk, ahol minden megtalálható, ami egy beágyazott rendszerdizájnhoz szükséges. A Grinn a második helyi lengyel beszállítónk”, – mondta Tomáš Dolejší, az RS Components vezető kelet-európai stratégiai beszerzője.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény