FőoldalKonstruktőrTöbb mint 500 tesztelési és mérési termékkel bővült az RS Pro kínálata
2017. április 13., csütörtök ::

Több mint 500 tesztelési és mérési termékkel bővült az RS Pro kínálata

Az RS Components bejelentette, hogy több mint 500 professzionális és megfizethető tesztelési és mérési termékkel egészült ki az RS Pro kínálata. A korábban az ISO-TECH kínálatát alkotó termékeket átkeresztelték a saját márka portfóliójának erősítésére érdekében, mely jelenleg több mint 40 000 kiváló minőségű, versenyképesen árazott ipari terméket és elektronikai alkatrészt tartalmaz

Ez a döntés az RS összes saját márkás termékének RS Pro márkanév alá való összevonásának része. Az RS Pro márkanév 2016 februárjában jelent meg, és egy olyan márkává nőtte ki magát, amely a minőség, a teljesítmény és az érték kombinációját képviseli. A kínálat minden tagja megkapja az RS jóváhagyási pecsétjét, mely iparágvezető auditálási, átvizsgálási, tesztelési és minősítési szabványokat foglal magában.

Az RS Pro kínálatába került ISO-TECH termékek megerősített kialakítást és pontos méréseket biztosítanak, ilyenek például a vízálló multiméterek, a digitális fénymérők, a hangszintmérők, valamint az olyan nagy teljesítményű oszcilloszkópok, melyek olyan funkcionalitással bírnak, amik jellemzően csak jóval drágább termékeknél elérhetők. Minden termékhez olyan garanciát biztosítunk, mely három évig védi a vásárlókat az anyag- és összeszerelési hibákkal szemben.

„Az ISO-Tech termékek átkeresztelése RS Pro-ra egy közvetlen válasz az ügyfeleink igényeire.” – mondta Kurt Colehower, az RS Pro elnöke. „Immár RS Pro márkanév alatt úgy alakítjuk ki tesztelési és mérési termékcsaládunkat, hogy azok megfeleljenek ügyfeleink követelményeinek, és méltó módon bővítsék kínálatunkat. Az RS Pro elkötelezettséget érez abban, hogy ügyfeleinek remek minőséget és teljesítményt nyújtson, elérhető áron. A tesztelési és mérési termékkínálat mostantól kulcsfontosságú tagja az RS Pro termékcsaládnak.”

Még többet megtudhat az RS Pro kínálatáról, ha ellátogat a www.rspro.com weboldalra.

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény