FőoldalKonstruktőrNyerje meg a Microchip Curiosity PIC32MZ EF fejlesztőkártyát!
2017. április 12., szerda ::

Nyerje meg a Microchip Curiosity PIC32MZ EF fejlesztőkártyát!

Nyerje meg az ELEKTRONET és a Microchip jóvoltából a Microchip Curiosity PIC32MZ EF fejlesztőkártyát (gyári cikkszám: DM320104)! A Curiosity PIC32MZ EF fejlesztőkártya egy teljesen integrált, 32 bites fejlesztőplatform, ami tartalmaz egy nagy teljesítményű PIC32MZ EF sorozatú mikrovezérlőt (PIC32MZ2048EFM) 2 MiB flash-memóriával, 512 KiB RAM-mal, integrált lebegőpontos számítóegységgel, kriptográfiai gyorsítóval és kimagasló perifériakészlettel. A Curiosity fejlesztőkártya tartalmaz integrált programozó/hibakereső modult, fedélzeti 802.11n-kompatibilis WiFi-modult (MRF24WN0MA-I/RM100), továbbá a Microchip MPLAB X integrált fejlesztőkörnyezet részéről teljes integrációt élvez

Minden kártya rendelkezik két MikroElektronika-féle MikroBus bővítőfoglalattal, illetve Microchip X32 csatlakozófejjel is, amelyek kiváló szolgálatot tesznek a gyors prototípus-fejlesztés tekintetében. A kártyák teljes integrációt kínálnak a PIC32 nagy teljesítményű szoftveres keretrendszerébe, az MPLAB Harmony-be, ami könnyű használhatóságot, együttműködő szoftver stackek (TCP/IP, USB stb.) gazdag választékát és egyúttal rugalmas és moduláris alkalmazásfejlesztési interfészt is kínál.

A kártyák és a rájuk épülő fejlesztési ökoszisztéma úgy került kialakításra, hogy minimális ráfordítással kiváló felhasználói élményhez juttassa a mérnököket. A kártyákra a fejlesztők letölthetnek és azonnal futtathatnak példaalkalmazásokat és projekteket, amihez még csak a teljes fejlesztési környezet maradéktalan felépítésére sincs szükség. A demókat úgy találták ki, hogy jól bemutassák a PIC32-sorozatú mikrokontrollerek tudásának legfőbb elemeit és az alkalmazásfejlesztési ökoszisztémát.

A Curiosity fejlesztőkártya bővíthetőségi jellemzői egyedülállóak, így a rendszer kiváló alapot ad a gyors prototípus-fejlesztéshez hálózati, IoT- és általános célú alkalmazásokhoz.

Ha szeretné megnyerni a Microchip Curiosity PIC32MZ EF fejlesztőkártyát, lépjen fel a www.microchip-comps.com/eleknet-pic32mz weboldalra, és töltse ki adataival az online űrlapot!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény