FőoldalKonstruktőrÚj, sajátmárkás termékek: RS Pro
2017. február 20., hétfő ::

Új, sajátmárkás termékek: RS Pro

Az RS Components az új RS Pro márkanév bevezetésével mostantól nagyobb hangsúlyt fektet a sajátmárkás üzletágra, egyetlen egyesítő értékajánlatot létrehozva sajátmárkás termékkínálatukra. Az RS Pro több mint 40 000 kitűnő minőségű, versenyképesen árazott ipari termékből és elektronikai alkatrészből álló kínálata az Egyesült Királyságban, Európában, az ázsiai csendes-óceáni térségben és Észak-Amerikában kíván folyamatosan növekedni és terjeszkedni

Az RS Pro kínálata olyan választást biztosít ügyfeleinek, melyben a minőség, a teljesítmény és az ár kombinációja kivételes értéket teremt. Az ügyfelek RS Pro-ba vetett bizalmának növelése érdekében mostantól minden termék és alkatrész megkapja az RS jóváhagyásának pecsétjét, mely iparágvezető auditálási, átvizsgálási, tesztelési és minősítési szabványokat foglal magában.

A RS Pro kínálata átláthatóbbá és jobban hozzáférhetővé válik ügyfeleink számára, ahogyan az online vásárlás is egyszerűbb lesz. A világszerte hozzáférhető kínálat mérete és színessége folyamatosan növekedni fog azáltal, hogy felismerjük a kínálkozó lehetőségeket, és ezáltal új termékeket vezetünk be.

„Olyan globális márkanevet szeretnénk felépíteni, mely a minőség, a teljesítmény és az érték szinonimájává válik. Az RS Pro egy olyan platformot kínál, melyen keresztül ügyfeleinknek értéket kínálhatunk, és szorosan együtt dolgozhatunk legfontosabb beszállítóinkkal, hogy a specifikus termékkategóriák iránti keresletet is kielégítsük. Az RS Pro azt a több mint 75 évnyi tapasztalatot képviseli, mely során ügyfeleinknek folyamatosan minőségi termékeket kínáltunk, versenyképes árakon.” – mondta Kurt Colehower, az RS Private Label elnöke.

További információk az RS Pro kínálatról

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény