FőoldalKonstruktőrMegerősített szerkezeti kivitelű, tokozott DC/DC konverterek
2016. december 30., péntek ::

Megerősített szerkezeti kivitelű, tokozott DC/DC konverterek

Három új, 10 ... 30 W teljesítményű, tokozott, izolált DC/DC konverterrel bővítette kínálatát a CUI. A PDQ10 D, PDQ15 D és PDQ30 D típusjelű, rendre 10, 15 és 30 W kimeneti teljesítményű átalakítók ipari szabványú, 1×1 hüvelyk befoglalóméretű tokozással rendelkeznek, így ideális cseredarabjai a nagyobb, 1×2 hüvelykes daraboknak. A PDQ-D sorozatú modellek 4:1 bemeneti feszültségtartományt támogatnak 9 ... 36 VDC és 18 ... 75 VDC között, akár 90% jellemző hatásfokkal

Az átalakítók kompakt, kis profilmagasságú, DIP típusú tokozását ötoldalas, árnyékolt fémburkolattal látták el, és ebben a megerősített, tokozott kivitelben érik el a 25,4×25,4×10,16 mm befoglalóméreteket. A feszültségkimenet lehet szimpla, szabályozott, 3,3, 5, 12 vagy 15 VDC, illetve dupla, ±5, ±12 és ±15 VDC névértékű. A –40 ... 105 °C működési hőmérséklet-tartománynak és a tokozott kivitelnek köszönhetően a PDQ-D sorozat alkalmas konvekciós hűtésű és nagy igénybevételt támasztó felhasználásra, beleértve a távközlési, ipari, távvezérelt szenzoros és hordozható elektronikai rendszereket.

Valamennyi PDQ-D sorozatú modellnél a bemenet/kimenet közötti izoláció 1500 VDC névértékű, támogatják a távvezérelt be- és kikapcsolást, az egykimenetű modelleknél pedig a kimeneti feszültség ±10% mértékben finomhangolható is a névleges értékhez képest. Természetesen már említeni sem kell, hogy az alapkiépítésnek részét képezi a túlfeszültség, a túl alacsony bemeneti feszültség és a folyamatos rövidzárlat elleni védelem is.

A CUI honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény