FőoldalKonstruktőrErősáramú elektromos hálózati kommunikációs modem
2016. november 04., péntek ::

Erősáramú elektromos hálózati kommunikációs modem

A Renesas Electronics Europe bejelentette az erősáramú elektromos hálózati kommunikációs (PLC – Power Line Communication) modemes megoldásának Renesas Synergy™ Platformra adaptált változatát, amely egy teljes értékű, kvalifikációval rendelkező, teljesen integrált szoftverrel, skálázható mikrokontrollerekkel és egyesített fejlesztőeszközökkel rendelkező platform. A megoldás kiválóan alkalmas általános beágyazott és IoT alkalmazások fejlesztésére és hatékonyan segíti elő a gyors piacképessé tételi, költségcsökkentési és termékváltozat-fejlesztési törekvéseket. Az alkalmazás része a G3-PLC protokollstack is

A Synergy Platform lelke a Synergy Software Package (SSP), amely egy minősített, és a Renesas támogatással, garanciával és termékgondozással rendelkező megoldás. Az SSP-hez egyedi fejlesztésű szoftvermegoldások könnyen, találgatások nélkül hozzáadhatók, hiszen a felhasználható komponensek SSP-kompatibilitásáért a Renesas kezeskedik. A rendszertervezők az alkalmazásfejlesztési interfészen kezdhetik el a G3-PLC-alapú fejlesztőmunkát.

A végtermék számára szükséges teljesítményszinttől függően a rendszerfejlesztők számos skálázható és kompatibilitást kínáló Synergy mikrokontrollerből válogathatnak az ARM® Cortex® M0+ (32 MHz, 128 KiB flash, 16 KiB SRAM) típustól kezdődően az ARM® Cortex® M4 (240 MHz, 4 MiB flash, 640 KiB SRAM) típussal bezárólag. A Synergy mikrokontrollerek és a Renesas harmadik generációs, egychipes PLC modemjeinek kombinálásával rendkívül moduláris, rugalmas és költséghatékony rendszerek fejleszthetők. Bármely módosítás vagy újratervezés költséghatékonyan, kis fejlesztési, tesztelési és tanúsítási erőforrásigénnyel megvalósítható, emellett természetesen a kockázat szintje is hasonlóan alacsony. A végeredmény kivételes piacképesítési gyorsaság, illetve innovációs és differenciálási lehetőségek.

A Renesas honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény