FőoldalKonstruktőrNagy sebességű, többcsatornás bemeneti izolátorok PLC-s alkalmazásokhoz
2016. szeptember 19., hétfő ::

Nagy sebességű, többcsatornás bemeneti izolátorok PLC-s alkalmazásokhoz

A Silicon Labs bemutatta az iparág első, nagy sebességű, PLC-s alkalmazásokhoz fejlesztett, többcsatornás digitális izolátorait. Az Si838x sorozatnévre keresztelt, terepi PLC bemeneti izolátorcsalád az akár 2 Mibit/s csatornasebességet és alkatrészenként akár 8 csatornát, valamint bipoláris bemeneti rugalmasságot, kiváló zajimmunitást és 2,5 kVRMS biztonsági szigetelést kínál

Az Si838x-család célirányosan megalkotott megoldást kínál az ipari I/O modulokat, CNC-s gépeket és szervós motorvezérlést alkalmazó PLC-s rendszerekhez, ideális alapot nyújtva az elosztott vezérlőrendszerekben használt ipari folyamatautomatizálási vezérlőkhöz.

Az eszközök bipoláris bemenetei értékes rugalmasságot biztosítanak a rendszertervezés során, módot adva a PLC-bemenetek forrásként vagy nyelőként történő hasznosítására. Egyetlen alkatrésztokban akár 8 csatorna is integrálható az Si838x családnál, amely értékes segítség a fejlesztők számára olyan esetekben, ahol az eszközönkénti csatornaszám lényeges integrációs szempont. Az akár 2 Mibit/s csatornasebesség a szervomotorok vezérlésénél, ill. az 50 kV/µs CMTI zajimmunitás megbízhatósági szempontokból rendkívül értékes. A hozzáférést biztosító párhuzamos vagy SPI-interfészek szintén a fejlesztési rugalmasságot segítik elő, a szimpla SPI port pedig akár 128 csatornát támogat 16 db Si838x-sorozatú eszköznél, amely jelentős mértékű takarékosságot jelent az I/O pontok tekintetében. A 2,25 ... 5,5 V VDD feszültség elősegíti az energiatakarékos működést, a 2,5 kVRMS izolációs minősítés pedig a biztonságot támogatja.

A Silicon Labs

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény