FőoldalKonstruktőrHDCVI 2.0-kompatibilis HDCVI chipset
2016. május 09., hétfő ::

HDCVI 2.0-kompatibilis HDCVI chipset

Az Exar bejelentette chipset-megoldását High Definition Composite Video Interface (HDCVI)-alkalmazásokhoz, amelyek célja HD-felbontású videóadatok 500 méternél nagyobb távolságra továbbítása a kiépített koaxiális kábelrendszer felhasználásával. Az XR5P900-as egycsatornás enkóder és az XR5P920-as négycsatornás dekóder teljes mértékben kompatibilis a piac többi HDCVI szabványú termékével, valamint a HDcctv Alliance által specifikált HDCVI 2.0 szabvánnyal is

Az enkóder tömörítetlen, 1080p felbontású videóval 30 képkocka/s, a 720p felbontású videóval 60 képkocka/s képismétlési sebességig kompatibilis, és támogatja ugyanazon koaxiális vezetéken keresztül az audio- és vezérlési adatok átvitelét is. Az eszköz támogatja az NTSC és PAL formátumok standard felbontásait is. A CCTV-rendszerek fejlesztői könnyedén tudják az XR5P900-at integrálni BT.1120 vagy BT.656 interfésszel rendelkező képfeldolgozó processzorokkal, ill. képérzékelőkkel.

A dekóder legfeljebb négy HDCVI kamera kép-, hang- és vezérlőjelének vételére, dekódolására és digitalizálására alkalmas, amelyet megjelenítés, tömörítés vagy átvitel követhet. Az XR5P920 alkalmas 960H vagy D1 CCTV bemenetek kezelésére is, ezáltal felhasználható összetett standard és nagy felbontású rendszerekhez, vagy akár korábbi CCTV-rendszerek szelektív HD-s továbbfejlesztéséhez is.

Az Exar honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény