FőoldalKonstruktőrNagyfeszültségű, közepes teljesítményű fóliakondenzátorok DC-szűrésre
2016. május 06., péntek ::

Nagyfeszültségű, közepes teljesítményű fóliakondenzátorok DC-szűrésre

Új, nagyfeszültségű, közepes teljesítményű fóliakondenzátorokat mutatott be az AVX, amelyeket kifejezetten DC-szűrőkhöz ajánlanak, mint például az AC/AC és DC/AC motorvezérlő inverterek nagyfrekvenciájú búgóáramának szűréséhez és DC-csatolások leválasztásához. Az 1,5 és 3 kV névleges feszültségű, új FFLI-sorozatú kondenzátorok a száraz, fémezett polipropilén filmek és egyedi oldat különleges kombinációját valósítják meg egy hengeres alakú, alumíniumburkolatú eszközben, amelyet tűzgátló poliuretán gyantával töltenek ki

Ezzel a megvalósítással az FFLI-sorozat kontrollált öngyógyításra képes, amely meggátolja a lavinahatásból adódó robbanásveszély kialakulását, és egy rendkívül jóindulatú hibamódot kölcsönöz az eszköznek, amely kimerül mindösszesen a kapacitásromlásban. Ez az eszközök teljes, 100 ezer órára specifikált élettartama alatt biztonságos üzemeltetést tesz lehetővé. A sokféle névlegesfeszültség- és kapacitásértékkel elérhető, FFLI-sorozatú kondenzátorok alacsony DCL-, ESR- és ESL-értékeket, valamint nagyáramú kompatibilitást kínálnak, nagyfrekvenciás válaszuk és frekvenciafüggő kapacitásuk kiváló, ezért AC/DC teljesítménykonverziós, megújuló energiaforrásokhoz kapcsolható inverteres stb. alkalmazásokkal tökéletesen kompatibilisek.

A névleges feszültségen és 70 °C hőmérsékleten 100 ezer üzemórára hitelesített, FFLI-sorozatú kondenzátorújdonságok jelenleg 1,5, 1,75, 2, 2,25, 2,5, 2,75 és 3 kV névleges feszültségű változatban kaphatók, 58 ... 1 110 µF ±10% névleges kapacitással. Az AVX szokása szerint továbbra is szívesen fogadja a felkéréseket egyedi méretű, alakú és specifikációjú megoldások kifejlesztésére. A standardként kínált, henger alakú kondenzátorok burkolatának átmérője 85 ... 116 mm, magassága 155 ... 340 mm, burkolatuk tűzgátló műanyag, a helyhez rögzítést csavar segíti.

Az AVX honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény