FőoldalKonstruktőrCsökkenti magyarországi szállítási díjait az RS Components
2015. december 17., csütörtök ::

Csökkenti magyarországi szállítási díjait az RS Components

Az RS Components csökkenti magyarországi szállítási díjait. A nettó 15 000 Ft feletti értékű megrendelések esetében a normál kiszállítás Magyarország teljes területén ingyenes, míg a többi megrendelés kiszállítási díja 1000 Ft-ra, a korábbi összeg felére csökken

A szolgáltatási kiválóság az RS Components legfőbb törekvése. A normál kiszállítási lehetőség választása esetén a 17:00 óra előtt, a raktárkészletről megrendelt termékek a következő munkanapon kerülnek kiszállításra. További szállítási lehetőségként az előrendelés, az ütemezett szállítás és a garantált idejű kézbesítés áll rendelkezésre. A különféle lehetőségek használatával a beszállító biztosítani tudja vásárlói számára, hogy a termékeket pontosan akkor kapják kézhez, amikor szükségük van rájuk.

A vásárló ezenkívül betekintést kap a rendelése feldolgozásának folyamatába is. A csomagkövetés lehetővé teszi a megrendelések nyomon követését a megrendelési folyamat során egészen a csomag megérkezéséig. A funkció a „Fiókom” menüpontban érhető el az RS honlapján, a hét minden napján, napi 24 órában. Ennek segítségével a vásárló meggyőződhet róla, hogy küldeménye úton van, és termelékenységét is növelheti azáltal, hogy a csomag megérkezésének pontos időpontjához igazítja tevékenységét.

„Nagy örömömre szolgál, hogy magyarországi vásárlóinknak ilyen nagyszerű lehetőséget nyújthatunk a költségmegtakarításra. Vásárlóink igényei a legfontosabbak számunkra, ezért igyekszünk szolgáltatásunkat folyamatosan fejleszteni. Ügyfeleink elégedettsége jelenti számunkra az üzletet, és mint tudjuk, a kiváló ár-érték arány nem csak magyarországi ügyfeleink számára elsődleges” – fejtette ki Robert Dudzik, az RS kelet-európai piacokért felelős országmenedzsere.

Az RS Components honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény