FőoldalKonstruktőrÚj, teljesen tokozott digitális teljesítménymodul
2015. november 24., kedd ::

Új, teljesen tokozott digitális teljesítménymodul

Az Intersil bejelentette az iparág első, 80 A áramú, teljesen tokozott, digitális DC/DC PMBus teljesítménymodulját, melynek célalkalmazásai az új generációs FPGA-, DSP-, ASIC-, processzor- és memória-áramkörök helyi PoL-teljesítménykonverziója

Az ISL8273M egy teljesértékű, feszültségcsökkentő, szabályozott tápegység, amely képes akár 80 A kimeneti áramot szolgáltatni, és ipari standard 5 vagy 12 V tápsínről működik. Az akár négy ISL8273M között működő, többfázisú áramosztással akár 320 A áram leadására képes, mindössze 0,6 V kimenőfeszültségű rendszer is tervezhető. A kompakt méretű, 18×23 mm-es modulba szerelt ISL8273M konverterek jelenleg az iparban elérhető legnagyobb teljesítménysűrűséget szolgáltatják, amely rendkívül hasznos a mindig helyszűkében lévő adatközpontok és vezeték nélküli hálózati infrastruktúrák fejlesztői számára.

Az ISL8273M digitális teljesítménymodul szabadalmaztatott ChargeMode vezérlőarchitektúrája kategóriaelső működési hatásfokot biztosít, amely számszerűleg akár 94% is lehet. A modul egy órajelciklusos tranziensválaszt biztosít a kimeneti áram változására, amely jellemző esemény FPGA és DSP áramkörök működése során.

Az Intersil honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény