FőoldalKonstruktőrNagy adatsebességű, 50%-os helyigényű és tömegű csatlakozók
2015. október 27., kedd ::

Nagy adatsebességű, 50%-os helyigényű és tömegű csatlakozók

Az Aerco kínálatában megjelentek az AB Connector sorozatban a MABAC miniatűr D38999 csatlakozók, amelyek kisebb, könnyen tokozásban a D38999 Series III csatlakozók teljesítményét biztosítják. Ez rendkívül előnyös olyan csúcstechnológiás alkalmazások esetében, mint repüléstechnika, orvosi eszközök, ipari rendszerek, hordható katonai alkalmazások. Az új csatlakozókkal legalább akkora adatsebesség érhető el, mint a MIL-DTL38999 Series III csatlakozókkal, viszont azokhoz képest csupán fele tömeggel és helyigénnyel érkeznek

A bajonettes, csavaros és push-pull verziókban elérhető MABAC csatlakozók a jelenlegi legkisebb, 3-as hüvelyméretben MIL-DTL-38999 Series III teljesítményt nyújtanak. A könnyen kezelhető és huzalozható MABAC sorozatú csatlakozók kompatibilisek a fröccsöntéses gyártási eljárásokkal is.

A 3-as, 5-ös és 7-es hüvelyméretben elérhető, és az eredeti D38999 Series III sorozatú csatlakozókéval teljesen megegyező védelmi-árnyékolási jellemzőkkel rendelkező MABAC sorozatú alkatrészek kiváló minőségű termoműanyag betéttel, szilikon elasztomer alátétgyűrűvel és szigeteléssel rendelkeznek, működési hőmérséklettartományuk 55 ... 175 °C. A csavaros kivitelű változatok tripla bekezdésű menettel és csavaros párosító megoldással rendelkeznek, amely ½ ill. ¾ fordulatos párosítást biztosítanak. Az 5-ös és 7-es hüvelyméretű változatok racsnival kiegészítve érkeznek.

Az Aerco honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény