FőoldalKonstruktőrSMD biztosító 1500 A-re
2015. augusztus 27., csütörtök ::

SMD biztosító 1500 A-re

A SCHURTER-féle Universal Modular biztosító, az UMT-H megszakítási teljesítménye 1500 A a névleges 277 VAC/250 VDC feszültségen. A kompakt, nagyteljesítményű, késleltetett biztosító az UL mellett immár VDE tanúsítvánnyal is rendelkezik, és ideális választás különféle ipari vezérlésekhez az ún. „intrinsic biztonság" elve szerint

Az intrinsic biztonság az egyik legáltalánosabb technika a kisebb feszültségű vagy teljesítményű berendezések esetén. Ez az elv úgy korlátozza a rendszerben előforduló elektromos és termikus energiát, hogy veszélyes atmoszférában (pl. gyúlékony gázok, elektromos ívkisülések stb.) gyulladásveszély nem állhat fenn. Az UMT-H 1500 A-es megszakítási teljesítménye, a >10 mm távolság a zárósapkák között, valamint a kompatibilitás az alakkövető lakkozási folyamatokkal mind-mind ezt az elvű biztonságot szolgálják.

Az UMT-H elérhető 160 mA és 10 A között összesen 19-féle névleges áramerősségű változatban, akár 277 VAC/250 VDC névleges feszültséggel. Az UMT-H mérete 5,3×16 mm, tehát kisebb, mint a henger alakú biztosítóbetétek (~5×20 mm). A kisebb helyigény helytakarékosságot jelent, így a fogadó rendszer mérete is csökkenthető lehet. A négyszögletes kialakítású UMT-H kompatibilis költséghatékony, automata gyártással is. A biztosító kompatibilis az IEC 60127-7/1, UL 248-14 és CSA C22.2 szabványokkal, és rendelkezik a kötelezőnek tekinthető VDE és UL jóváhagyásokkal is. A javasolt célalkalmazások között megtalálhatók tápegységek, elektromos járművek, orvosi és távközlési eszközök is.

A SCHURTER honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény