FőoldalKonstruktőrSzéles működési hőmérséklet-tartományú DC/DC konverterek
2015. június 19., péntek ::

Széles működési hőmérséklet-tartományú DC/DC konverterek

Az XP Power bejelentett három új, SIP-tokozású, 1 W teljesítményű DC/DC-átalakítósorozatot egy- és kétkimenetű változatokban. A nagy teljesítményű DC/DC-átalakítókhoz fejlesztett ITA-, ITB- és ITV-sorozat kivezetéskiosztása ipari standardet követ, a korábbi generációkhoz képest nagyobb hatásfokú működést, nagyobb izolációt és szélesebb működési hőmérséklet-tartományt kínál

Az ITA-, ITB- és ITV-sorozatú konverterek szabályozatlan kimenetet szolgáltatnak az ipari standard, kisméretű SIP-7 tokozásban, ami azt jelenti, hogy a fogadórendszer áttervezése nélkül, egyszerű cserével lehet jobb tudású alkatrészre cserélni. Az ITA- és ITB-sorozatú konvertereknél a bemenet/kimenet szigetelése 1500 VDC, míg az ITV-sorozatnál ez 3000 VDC.

Az apró méreteik hozzásegítik az új konvertereket ahhoz, hogy elsődleges alkalmazási területükön, a hordozható és vezeték nélküli eszközökben eredményesen alkalmazzák őket DC/DC feszültségkonverzió során. Az alkalmazási lehetőségek igen sokrétűek, beleértve az automatizálást, folyamatvezérlést, műsorszórást, távközlést, méréstechnikát, hálózati és adatkommunikációt, mobilhírközlést és szállítmányozást is.

A természetes hűtéssel működtethető konverterek működési hőmérséklet-tartománya -40–105 °C, és egészen 95 °C-ig biztosított a teljes kimeneti teljesítmény is, szemben a versenytársak többnyire 85 °C korlátozásával. A 80% hatásfok megfelel a mai környezetbarátsággal szemben támasztott követelményeknek, a minimális hulladékhőnek hála pedig hűtőbordára sincs szükség. Az ITA-, ITB- és ITV-sorozatú konverterek 5, 12 és 24 VDC bemeneti feszültséggel kaphatóak, ±10% tűréssel.

Az XP Power honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény