FőoldalKonstruktőrIzolált DC/DC konverterek
2015. április 14., kedd ::

Izolált DC/DC konverterek

Az XP Power nem kevesebb, mint hat új, nagy teljesítményű, izolált, ipari standard SMD tokozású DC/DC-átalakítósorozatot jelentett be. A szimpla és dupla kimenetű változatokban elérhető, kompakt, új generációs modellek 0,25–3 W teljesítményosztályban érhetők el. Az újdonságok hatásfoka és szigetelési minősége a korábbiaknál is jobb, működési hőmérséklet-tartományuk szélesebb

Az új modellek között szabályozott és nem szabályozott kimenetű változatok is megtalálhatók. Az ISA-, ISE-, ISH- és ISK-sorozatok szabályozatlan, míg az ISR- és ISW-családok szabályozott kimenetet biztosítanak. Az ISE és ISA típusnevű modellek 1 W szabályozatlan kimeneti teljesítményt biztosítanak egy-, ill. kétkimenetű változatban, az ISH-család az ISE 2 W teljesítménykimenetű variánsa, az ISK pedig 0,25 W teljesítményű, szimpla kimenetet szolgáltat. Továbbá, az egykimenetű ISW-sorozat 1 W teljesítményű, szabályozott kimenetet biztosít, végül az ISR esetében egyetlen, 3 W teljesítményű, szabályozott kimenetről beszélhetünk. Az egykimenetű modelleknél a kimeneti feszültség 3,3–24 VDC lehet, a dupla kimenetű modelleknél ±5, ±9, ±12, ±15, ill. ±24 VDC kimeneti feszültséggel találkozhatunk. Mindegyik sorozat akár ötféle, ±10% toleranciájú bemenetifeszültség-tartományt, az ISR-sorozat esetében 2:1 bemenetifeszültség-tartományt kínál.

A standard 1500 vagy opcionálisan 3000 VDC bemenet/kimenet szigetelésű átalakítók mérete az ISE-, ISH- és ISK-családok esetében 12,7×8,3×7,25, az ISA és ISW esetében 15,24×8,3×7,25, míg az ISR-nél 23,86×13,7×8 mm. Valamennyi család kivezetéskiosztása követi az ipari standardeket, az alacsony helyigényük pedig elősegíti az egyéb támogatóvagy kiegészítőfunkciók implementálását.

Az XP Power honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény