FőoldalKonstruktőrNyerje meg a Microchip 3DTouchPad fejlesztőplatformot!
2015. február 10., kedd ::

Nyerje meg a Microchip 3DTouchPad fejlesztőplatformot!

Az ELEKTRONET és a Microchip közös játéka jóvoltából most lehetősége van nyerni egy Microchip 3DTouchPad fejlesztőplatformot! A Microchip 3DTouchPad az egyetlen olyan bemeneti szenzoros alkalmazásfejlesztő platform, mely 2D/3D-támogatással rendelkezik

A 3DTouchPad (Microchip-cikkszám: DM160225) egy gyártásra kész fejlesztőkészlet és referenciaterv egyben, amely képes akár tíz ujjig terjedően a síkbeli érzékelésre és emellett térbeli gesztusfelismerésre is. Használatával haladó funkcionalitású szenzoros alkalmazások rendkívül gyorsan, kényelmesen és hatékonyan fejleszthetők különféle rendszerekhez.

A Microchip saját fejlesztésű GestIC® technológiáján nyugvó 3DTouchPad térbeli gesztusfelismerési technológiája egyszerre robusztus és innovatív, detektálási hatótávolsága akár 10 cm. A kiváló reakcióképességű, síkbeli kapacitív, vetített többérintéses szenzorfejlesztés egyszerre akár tíz ujjat és többujjas felületi gesztusokat is támogat.

A plug & play PC perifériaként működő 3DTouchPad fejlesztőplatform mindössze egyetlen USB-kábelen keresztül csatlakozik a vezérlő PC-hez, és a csomagban tartalmaz ingyenes grafikus felhasználói interfészt, szoftveres fejlesztőkészletet és alkalmazásprogramozási interfészt is. A fejlesztőplatform meghajtóprogram nélküli funkcionalitást is támogat az újgenerációs Windows és MacOS operációs rendszereken.

Ha szeretné megnyerni a Microchip 3DTouchPad fejlesztőplatformot, látogasson el a http://www.microchip-comps.com/elektronet-3dtouchpad weboldalra, és töltse ki adataival az ott található részvételi űrlapot!

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény