FőoldalKonstruktőrÚjraértelmezett kulcsrakész LED-megoldások
2014. december 01., hétfő ::

Újraértelmezett kulcsrakész LED-megoldások

philipsA Philips Lumileds bejelentette, hogy LED termékkínálatát Matrix Platform sorozatú újdonságokkal egészítette ki. A Matrix Platform olyan kulcsrakész LED-megoldásokat tartalmaz, amelyek LUXEON LED-ekkel, alkatrészekkel és optikai modulokkal érkeznek különféle kártyatípusokon

A platform két új termékvonallal, a merev hordozós LUXEON XR és a flexibilis hordozós LUXEON XF sorozatokkal együtt indult. Az ügyféligények alapján kitalált LUXEON XR és LUXEON XF bármely LUXEON LED-del kompatibilisek, és egyaránt rendelkeznek standard és testre szabható lehetőségekkel.

A Matrix Platformot használatba vevő világítástechnikai tervező/szolgáltató cégek profitálhatnak a rövid tervezési időkből, egyszerű ellátási lánc biztosította előnyökből, valamint a LUXEON sorozatú LED-ek tulajdonságainak maradéktalan kiaknázásából. A Philips malajziai gyára több mint ezer négyzetméter gyártási területet dedikált a Matrix Platform megoldásoknak, amely a tervezés jóváhagyása után akár már két héttel készterméket adhat a megrendelő kezébe.

A Philips Lumileds első, merev hordozós modulja a LUXEON XR-3535L egyenletes fényeloszlást biztosít. A 3000 K, 3500 K vagy 4000 K színhőmérsékletű, CRI 80-as LUXEON XR-3535L kimeneti fényárama 1320 – 1515 lumen, spektrális fényhasznosítása akár 160 lm/W. A még nagyobb tervezési szabadságot igénylő alkalmazásokhoz és flexibilis hordozókövetelményeknek ajánlja a Philips a LUXEON XF-3535L megoldást, amely kimeneti fényárama 1100 – 5070 lumen, spektrális fényhasznosítása szintén akár 160 lm/W.

A Philips Lumileds honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény