FőoldalKonstruktőrNagyobb teljesítményű digitális izolátorok
2014. november 12., szerda ::

Nagyobb teljesítményű digitális izolátorok

silabA Silicon Labs új, digitális izolátorai a gyártó állítása szerint a legtöbb csatornát tartalmazó, legnagyobb teljesítményt, megbízhatóságot és adatsebességet biztosító eszközök az árérzékeny szórakoztató-elektronikai alkalmazások számára 1 kV funkcionális szigetelésikövetelmény-értékhatárig

Az Si80xx-sorozatú izolátorok a Silicon Labs szabadalmaztatott CMOS-alapú digitális izolációs technológiájára épülnek, és a funkcionális izolálást megkövetelő fehérárukban és teszt- és mérőműszerekben használt optocsatolós megoldások ellen szállnak versenybe.

A digitális izolátorok működési paraméterei a széles működési hőmérséklet-tartományban és a teljes szervizélettartam során stabilak maradnak, a több izolált jelcsatornával működő alkalmazásokban pedig a konkurens digitális izolátorokhoz képest jobb funkcionális izolációs teljesítményt nyújtanak. A háromtól hatcsatornás konfigurációjú változatokban elérhető izolátorok elektromágneses emissziós és immunitási teljesítményelőnyökkel is kecsegtetnek.

Az izolátor a -40–125 °C működési hőmérséklet-tartományban képes 10 Mibit/s adatátviteli sebesség, valamint csatornánként mindössze kb. 2 mA áramfelvételű működés biztosítására (ez utóbb kb. ötöde az optocsatolós megoldásokkal elérhető átlagoknak). Az energiahatékony rendszerek tervezését támogató digitális izolátorok kompakt méretű, 16-kivezetésű QSOP tokozással érhetők el.

A Silicon Labs honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény