FőoldalKonstruktőrEgyedülálló zajteljesítményű dupla A/D-átalakító
2014. november 05., szerda ::

Egyedülálló zajteljesítményű dupla A/D-átalakító

analog-devicesAz Analog Devices újdonsága, az AD9652 típusnevű 16 bites, 310 MSa/s sebességű, dupla A/D-átalakító zajos spektrumú környezetben is ideális kellék kis jelszintű jelek digitalizálására. A kiváló linearitású és zajteljesítményű jelfeldolgozásra alkalmas újdonság széles frekvenciatartományt támogat egészen 155 MHz jel-sávszélességig, míg analóg bemeneti sávszélessége 650 MHz

Az AD9652 nagy teljesítményű bemeneti puffere és 16 bites feldolgozómagja kiváló linearitást és zajteljesítményt biztosít annak érdekében, hogy a nagyobb jelek, blokkolók és spektrumzavarók mellett jelentkező gyengébb jelek is biztonsággal izolálhatóak és feldolgozhatóak legyenek. Segítségével a jelfeldolgozási lánc egyszerűbbé tehető, és sokkal több rendszervezérlési, konfigurációs és hangolási részt lehet a szoftvertartományba átköltöztetni. Az AD9652 célalkalmazásai a többsávú, több üzemmódot támogató kommunikációs vevők, radarok, RF teszt- és mérőműszerek.
Az átalakítómagok többállomásos, pipeline-szervezésű architektúrával rendelkeznek, amelynek az integrált kimeneti hibajavító logika is része. A nagy teljesítményű, integrált puffer és integrált feszültségreferencia révén egyszerűbb az illesztés a külső meghajtó áramkörökhöz, míg a dinamikatartomány ezzel együtt is kiváló.

Az Analog Devices honlapja

Tudomány / Alapkutatás

tudomany

CAD/CAM

cad

Járműelektronika

jarmuelektronika

Rendezvények / Kiállítások

Mostanában nincsenek események
Nincs megjeleníthető esemény